Donald Trump prohibeix els viatges d'Europa als Estats Units durant un mes pel coronavirus

El president recrimina a la Unió Europea que no hagi actuat abans per contenir el coronavirus
Trump prohibeix els viatges d'Europa a Estats Units durant 30 dies | Catalunya Diari

Donald Trump, el president dels Estats Units, ha anunciat que queden suspesos els viatges des d'Europa als Estats Units durant 30 dies, tot i que per al moment ha deixat fora el Regne Unit.

 

Aquesta restricció començarà aquest divendres 13 de març a mitjanit i no afecta els residents permanents als Estats Units ni tampoc el comerç, a més, ha assegurat que «hi haurà excepcions».

 

Assegura que molts contagiats provenen d'Europa

Trump ha recriminat a la Unió Europea que no hagi actuat abans per frenar el coronavirus ni hagi pres les mateixes precaucions que els Estats Units quan la crisi va esclatar a la Xina.

 

Segons ell, un important nombre de contagis al país americà es deuen precisament a viatgers d'Europa. Trump ha fet aquest anunci en un missatge a la nació des del despatx oval aquest dimecres. Així les coses, el president també ha aconsellat als ciutadans no fer viatges a l'estranger. 

 

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Més notícies de la categoria Coronavirus