Enxampen Cristiano Ronaldo de festa en ple confinament

El jugador portuguès es troba aquests dies a Madeira

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez a un aniversari familiar trencant el confinament
Cristiano Ronaldo va anar a l'aniversari de la seva neboda | Instagram

Durant aquests dies de confinament, els futbolistes, per la gran repercussió mediàtica que tenen, són un gran altaveu per fer arribar a la gent l'obligació de quedar-se a casa. Alguns com Cristiano Ronaldo o Leo Messi han enviat missatges animant a la gent a ser responsable, el problema es troba en el fet que si ells mateixos no els compleixen, com ha fet el futbolista portuguès. 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

I és que el jugador de la Juventus, que fa un mes que es troba aïllat a Madeira, ha estat enxampat a una festa amb bona part de la seva família. Concretament, va acudir a l'aniversari de la seva neboda Alicia Aveiro, filla del seu germà gran. 

Les imatges d'un vídeo, penjat a les xarxes socials, són preocupant, ja que es pot veure a unes 20 persones, que no respecten cap distància social ni amb cap mesura de protecció. Entre elles, a més, es troba la mare del jugador, persona amb un especial risc després de l'ictus que va patir fa poques setmanes.

No és el primer cop que trenca el confinament

Sorprèn aquesta actitud de Cristiano Ronaldo sobretot quan aquests dies ha fet diverses crides a quedar-se a casa. «En aquest moment difícil pel món, agraïm les coses que importen: la nostra salut, la nostra família, els nostres éssers estimats. Quedeu-vos a casa i ajudem als treballadors de la salut que lluiten per salvar vides», escrivia a les seves xarxes. 

És cert, però, que el futbolista ja va ser vist fa uns dies fora de casa durant aquesta quarantena. Va ser retratat entrenant a un camp de futbol de l'illa portuguesa. En aquella ocasió, es va justificar dient que les autoritats sí que permeten els desplaçaments curts i individuals per les persones que volen o necessiten mantenir la seva forma física.  


Comentaris

envia el comentari