Iker Jiménez, afectat pel coronavirus: rep una mala notícia

El presentador ha agraït tots els missatges de suport

Iker Jiménez, presentador de Cuarto Milenio
Iker Jiménez anuncia el contagi d'un familiar pròxim per COVID-19 | Cedida

El presentador Iker Jiménez ja va avisar fa setmanes de l'abast del coronavirus i de la seva imminent expansió als països occidentals, oportunista o visionari, depèn del punt de vista. Encara que, des del seu programa 'Cuarto Milenio', va llançar algunes teories sobre l'origen del contagi més o menys discutibles, tot i això, la majoria dels seus pronòstics s'han acabat complint.

Cal recordar que Iker Jiménez és un dels que s'ha mostrat més crític amb la gestió que està fent l'executiu de Pedro Sánchez en la crisi del coronavirus, acusant-lo d'actuar de manera tardana. En qualsevol cas, la situació actual és alarmant i el propi presentador s'ha convertit en víctima indirecta de la pandèmia, anunciant que una familiar havia donat positiu.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Afectat de manera indirecta pel COVID-19

«Acaben d'ingressar a l'Hospital de Txagorritxu de Vitòria a la meva cosina Susana Pérez amb pneumònia bilateral», informa el presentador en el seu compte oficial de Twitter.

Iker Jiménez assegura que es tracta d'un cas inesperat, ja que la seva cosina és «una dona sana i molt dura mental i físicament». D'altra banda, envia un missatge d'esperança: «Confio en aquests metges i infermeres que es deixen la vida pels altres. Guanyarem la batalla Susana».

No obstant això, el missatge del mediàtic presentador no acaba aquí, ja que ha volgut agrair els milers de missatges de suport que ha rebut per part dels seus seguidors, missatges que ha traslladat a la seva cosina: «Susana ha llegit els vostres comentaris i ha estat energia pura. Així són els mil·lenaris».


Comentaris

envia el comentari