Isabel Díaz Ayuso dona positiu en coronavirus

La presidenta de la Comunitat de Madrid n'ha informat al seu compte de Twitter

Díaz Ayuso
Díaz Ayuso ha donat positiu en la prova del Covid-19 | Catalunya Diari

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha donat positiu en coronavirus. La dirigent ha publicat en el seu compte de Twitter: «Com que vaig donar negatiu en la prova del Covid, he estat treballant sense descans des de fa setmanes i al final... jo també dono positiu. Seguirem al capdavant d'aquesta lluita contra l'enemic invisible... però aïllada. A per ell!», ha piulat Díaz Ayuso.

La presidenta de la Comunitat de Madrid ha assegurat que es troba bé. «(...) En realitat en el 80% dels casos, els que pel Covid ens trobarem relativament bé; hem de cuidar les persones vulnerables, com sempre diem, aquelles amb patologies prèvies i les persones grans».

Hi podria haver més infectats al govern autonòmic

Dies enrere, la consellera de Medi Ambient del seu govern, Paloma Martín, va ser diagnosticada per coronavirus. Per aquest motiu, tots els membres de l'executiu autonòmic es van sotmetre a les proves per detectar si s'havia produït algun contagi. Ayuso va donar negatiu en aquella prova. Tanmateix, una segona ha corroborat la propagació i, per tant, pot ser que el seu entorn —companys inclosos— també pateixi la malaltia.


Comentaris

envia el comentari