Jordi Cardoner, vicepresident primer del Barça, dóna positiu per coronavirus

Es troba recuperant-se a casa

El vicepresident primer del FC Barcelona i de la Fundació Barça, Jordi Cardoner, durant la presentació del projecte 'Tant se val d'on venim' a l'escola Pau Romeva el 5 de març del 2018
El vicepresident primer del Barça, Jordi Cardoner, ha donat positiu per coronavirus | CatalunyaDiari

Primer cas de coronavirus entre la directiva del FC Barcelona. En aquest cas, ha estat el vicepresident primer del Barça i de Fundació del club, Jordi Cardoner, qui ha donat positiu a la prova del virus. Segons informen fonts properes a ell, es recupera de manera satisfactòria i no presenta complicacions.

Dos casos entre els serveis mèdics 

El club encara no ho ha confirmat de manera oficial, com tampoc ha oficialitzat uns altres dos casos- en aquest cas, dels serveis mèdics. El director d’aquesta secció, Ramon Canal, i el doctor responsable del primer equip d’handbol, Josep Antoni Gutiérrez, també han donat positiu a la prova del Covid-19 i es recuperen a les seves cases.

Aquests són els primers casos que arriben al club blaugrana, sent Jordi Cardoner el primer de la direcció tècnica del Barça en patir aquesta nova malaltia que està sacsejant diferents països del món.


Comentaris

envia el comentari