IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Kiko Rivera, desesperat, demana ajuda urgent al govern espanyol

El fill d'Isabel Pantoja s'ha quedat sense ingressos

Kiko Rivera al plató de 'Viva la vida'. Domingo, 1 de marzo de 2020
Kiko Rivera s'ha quedat sense ingressos | Telecinco

Pràcticament totes les professions s'han vist afectades per la crisi del coronavirus, que ha deixat a milions d'espanyols sense feina o generant uns ingressos molt inferiors als normals. A la televisió passa el mateix: molts han perdut el seu lloc davant les càmeres, mentre que altres segueixen treballant de manera telemàtica.

El programa de 'Viva la vida' ha mostrat una història en la qual es mostra com estan patint els artistes. Irene Rosales, parella de Kiko Rivera i col·laboradora del programa, va mantenir una connexió en directe amb Emma García, en la qual també va participar el seu marit. En aquesta conversa l'artista va explicar com l'ha afectat la pandèmia en l'àmbit econòmic, ja que treballa en un dels gremis més afectats i que més temps tardarà a recuperar-se com és el de la música i l'oci.

L'artista estarà molt de temps sense poder exercir de Dj a les discoteques a les quals és resident, ja que aquests espais seran els últims a obrir les portes. A conseqüència d'aquesta situació, Irene i la seva parella han reconegut que estan passant per dificultats econòmiques, a causa que Kiko no està ingressant res.

Els problemes econòmics de Kiko Rivera

El fill d'Isabel Pantoja ha reconegut en directe que va decidir sol·licitar la prestació extraordinària per cessament d'activitat que ofereix la Junta d'Andalusia. «Ara mateix no ha generat ingressos, però ja m'ha arribat avui l'ajut, que també cal agrair-la», ha confessat Kiko Rivera, agraint aquesta petita ajuda.

Kiko Rivera està parat, igual que la gran majoria d'artistes d'aquest país, des de cantants fins actors. L'art, la cultura i la música  estan passant i passaran un dels pitjors moments de la història recent. Per aquest motiu, el Dj ha explicat que sempre cal reinventar-se i, per això, ha decidit fer un programa a través d'Instagram en el qual compta amb diferents cares conegudes. L'artista està tenint molta activitat a les xarxes socials.

L'artista es troba confinat amb la seva dona i les seves dues filles, mentre que Isabel Pantoja es troba cuidant de la seva mare, que per la seva edat i el seu delicat estat de salut, serà de les últimes que pugui sortir al carrer un cop finalitzi l'estat d'alarma.


Comentaris

envia el comentari