Letícia, molt preocupada per l'estat de salut de la seva àvia de 92 anys

La reina està molt pendent de la seva família malgrat la distància que els separa

La reina Letícia a l’Associació per la Prevenció, Reinserció i Atenció a la Dona Prostituida a Madrid (06-03-2020)
La reina Letícia sempre està molt pendent de la seva família | GTRES

La reina Letícia no guanya per a disgustos des que va començar la crisi pel coronavirus. Després de l'evident preocupació per l'arribada de la malaltia a les escoles de Madrid, ara veu amb preocupació l'estat de salut de la seva àvia Menchu.

La dona, que va celebrar els seus 92 anys el passat mes de gener, viu sola a Ribadasella (Astúries) i, donada la seva elevada edat, és una persona de risc davant el coronavirus. Per aquest motiu, la reina està preocupada i pregunta constantment per la salut de la seva estimada àvia. Això no obstant, sembla que Menchu es troba força bé, està aïllada i compta amb l'ajuda i col·laboració de la seva família perquè res dolent li pugui passar.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Una dona molt activa que, fins i tot, segueix fumant

A més a més, de ben segur que la reina Letícia també estarà ficant tot el que estigui en les seves mans perquè la salut de la mare de la seva mare estigui ben protegida i pugui viure molts anys més. De fet, sempre s'ha dit que Menchu és una dona molt activa, amb molta vitalitat i que, malgrat el seus anys, fins i tot segueix fumant de forma habitual.

Està clar que aquest aspecte no agrada gens a la reina, ja que per tots és sabut que ella cuida molt la seva alimentació i els hàbits de vida que la porten a tenir un òptim estat de salut. Ara bé, als 92 anys poques coses canviaran a Menchu, la qual, també assegura mantenir-se molt informada de tot el que està passant al país gràcies a les seves sorprenents habilitats amb l'ordinador i internet.

 

Una dona amb moltes ganes de seguir lluitant

Així doncs, malgrat que el neguit sempre estarà present, la reina pot estar de moment tranquil·la, perquè la seva àvia no només està sana, sinó que sembla que té moltes ganes de seguir lluitant com una autèntica guerrera malgrat els contratemps d'aquesta terrible crisi sanitària. Mentrestant, la reina segueix el confinament junt amb el rei i les seves filles a les impressionants instal·lacions de la Zarzuela.


Comentaris

envia el comentari