El coronavirus amenaça la princesa Elionor i la infanta Sofia

Un estudiant de l'escola de les filles de Letícia ha contret el virus

Elionor i Sofia aposten pel blau
Elionor i Sofia comparteixen escola amb un jove infectat per coronavirus | GTRES

El Centre d'Ensenyança Santa María de los Rosales, on estudien la princesa Elionor i la infanta Sofia, ha confirmat aquesta tarda de dissabte, 7 de març, el primer cas de coronavirus a l'escola. Tal com ha publicat 'La Razón', es tracta d'un alumne de batxillerat. Segons informa el mitjà, el pare del jove va viatjar recentment a Itàlia i allà va contraure el virus, i després va contagiar el seu fill. L'estudiant, que no coincideix a les aules de les filles de Letícia i Felip, es troba aïllat a casa perquè no ha sigut necessari el seu ingrés hospitalari.

Les filles de Letícia hauran de prendre precaucions

L'escola ja s'ha reunit amb la Conselleria de Sanitat de la Comunitat de Madrid per a tractar el cas de la manera adequada. El centre ha informat els pares dels alumnes i ha anunciat que això no afectarà el funcionament normal de les aules i les classes; per tant, amb tot, dilluns obrirà les seves portes.

Tanmateix, aplicaran les recomanacions sanitàries enviades el passat 5 de març per la Direcció General de Salut Pública a tots els centres escolars, com ara extremar la rentada de mans, les mesures d'higiene respiratòria, tapar-se el nas i la boca en tossir i esternudar amb mocadors o amb la part interna del colze.

La Casa Reial no s'ha pronunciat envers aquest fet, per al moment.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari