IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El motiu pel qual no veus a Paz Padilla a Sálvame: Pell de gallina

La presentadora va decidir deixar de acudir al seu lloc com a presentadora

L'actriu i presentadora Paz Padilla
Paz Padilla va decidir quedar-se a casa des del decret de l'estat d'alarma | Instagram

N'hi va haver prou que l'estat d'alarma s'instaurés a casa nostra perquè Paz Padilla decidís deixar el seu lloc com a presentadora de 'Sálvame'. Fa més d'un mes que no surt a la televisió i roman confinada a la seva casa de Cadis sense trepitjar el carrer fins que, per fi, la pandèmia del Covid-19 així ho permeti.

Padilla ha estat l'única dels presentadors del programa que així ho ha decidit, a diferència de Carlota Corredera i Jorge Javier Vázquez que segueixen acudint al seu lloc de treball. Després de setmanes sense saber d'ella, en la tarda d'ahir, dijous 16 d'abril, 'Sálvame' va connectar amb la presentadora mitjançant una trucada de vídeo on per fi va explicar el motiu de la seva decisió.

Imatge de 'Sálvame' on connecten en directe amb Paz Padilla, confinada a casa seva des de l'estat d'alarma. Programa del 16 d'abril de 2020
Paz Padilla col·labora recaptant fons per material sanitari | Telecinco

María Patiño va ser l'encarregada de preguntar-li directament quins eren els motius que l'havien portat a recloure a casa: «He de protegir la meva gent, perquè és l'única manera d'aturar el virus. Ho vaig tenir clar des del principi», va sentenciar en directe.

Paz Padilla es troba a casa amb el seu marit, Juan Antonio Vidal, la seva filla Anna i una de les seves germanes, a més de comptar també amb la noia que l'ajuda a casa. Una absència que els seus companys de programa noten i així l'hi van fer saber: «Se't troba a faltar, Paz» va dir Rafa Mora omplint d'emoció a la presentadora.

Solidaritzada des de casa 

L'emoció encara va ser més gran quan la humorista va explicar en què ocupa el seu temps lliure: confeccionar màscares i bates per a la lluita contra l'epidèmia. A més també col·labora amb DonaMadrid, una iniciativa impulsada per la Comunitat de Madrid per recaptar fons que seran destinats a adquirir material sanitari i que han aconseguit recaptar 16 milions d'euros: «Em sento emocionada per la repercussió que està tenint», reconeixia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ajuda'ns www.donamadrid.madrid @lossecretos @ vespok360

Una publicació compartida de Paz Padilla (@paz_padilla) el

La presentadora sempre ha demostrat ser una persona solidària però el fet que una de les seves germanes i una cunyada resultessin contagiades per coronavirus, l'ha impulsat a col·laborar encara més per la causa: «Una germana i la meva cunyada són infermeres, estan contagiades i aïllades a casa».

A més també té un nebot que és metge i «està vivint tot en primera línia» pel que és plenament conscient que «la manca de material i de mascaretes» és una realitat.


Comentaris

envia el comentari