VOX confirma que Ortega Smith dona positiu en coronavirus

Així ho han confirmat fonts del partit

Ortega Smith, secretari general de Vox
Ortega Smith dona positiu en coronavirus | Cedida

Segons han confirmat fonts del mateix partit, Ortega Smith, secretari general de VOX, ha donat positiu per coronavirus. El líder del partit, Santiago Abascal, ha compartit un comunicat oficial on la formació demana disculpes per la celebració de l'acte multitudinari celebrat a Vistalegre el passat diumenge 8 de març, on va assistir el secretari Ortega Smith, qui avui ha donat positiu en les proves del Covid-19.

En vista d'aquesta informació, VOX ha decidit «que tots els nostres diputats segueixin treballant des de les seves cases, des d'on controlaran a aquest govern irresponsable que juga amb la vida dels espanyols». D'aquesta manera, la formació d'Abascal culpa el govern de Sánchez de no prendre mesures contundents, permetent així la celebració del congrés de Vistalegre -fins on es van desplaçar unes 9.000 persones- en plena crisi del coronavirus.

D'altra banda, VOX demana que se suspengui qualsevol activitat parlamentària «fins que les autoritats sanitàries afirmin que ha recuperat el control». En aquest sentit, i tal com la formació venia exigint des de fa dies, demanen «el control i el tancament dels vols d'Itàlia i la Xina». Finalment, destaca una última mesura: «Creiem que el president del Govern ha de parlar amb els líders dels diferents partits per avaluar la necessitat de decretar l'estat d'alarma previst a la Constitució».

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!


Comentaris
Emilio
Claro, claro, a toro pasado es muy fácil pedir perdón, disculparse o lo que sea, Creo que si se hubiese usado, mínimamente el cerebro, se podría haber evitado ese riesgo!!....pero qué digo!!! VOX y usar cerebro, binomio imposible:-)

envia el comentari