Pedro J. Ramírez i la seva dona, en quarantena per coronavirus

Així ho ha anunciat a través de les seves xarxes socials

Pedro J. Ramírez, el director de 'El Español'
Pedro J. Ramírez, el director de 'El Español', possible contagi per coronavirus | EP

El coronavirus ha posat en crisi el país. El nombre d'afectats incrementa per moments, i de fet, moltes cares conegudes han anunciat que han donat positiu en coronavirus. Un dels últims en fer públic a les seves xarxes socials ha estat Pedro J. Ramírez, el director del mitjà 'El Español'. 

Tot i que no s'ha fet la prova, ell mateix va anunciar les seves sospites a Twitter, juntament amb les recomanacions que li han fet els sanitaris després de mostrar símptomes: «En les últimes hores he tingut febre, en termes que les autoritats sanitàries consideren indici de coronavirus. Em desaconsellen la prova però he informat els companys. En tot cas #JoEmQuedoACasa, teletreballant com ja estava previst, com la resta de 'El ESPAÑOL'» anunciava ahir.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Restarà en quarantena

Després de desenvolupar símptomes compatibles amb el Covid-19, Pedro J. ha anunciat que restarà amb quarantena juntament amb la seva dona, l'advocada Cruz Sánchez de Lara, qui es confinarà amb ell per precaució després d'haver estat en estret contacte.

  


Comentaris

envia el comentari