Pedro Sánchez dona negatiu a la prova de coronavirus

La seva dona ha donat positiu aquest cap de setmana

Intervenció de Pedro Sánchez a la Moncloa el 16 d'octubre de 2019.
Pedro Sánchez ha donat negatiu en coronavirus | Catalunya Diari

Aquest cap de setmana han saltat toles les alarmes davant de l’augment de casos positius en coronavirus de diversos polítics o familiars, com és el cas de Begoña Gómez, la dona del president del govern espanyol. Davant d’aquesta situació, el personal sanitari ha realitzat la prova a Pedro Sánchez i aquesta ha donat negatiu.

Pedro Sánchez, negatiu en coronavirus

Bones notícies per a Pedro Sánchez: El president del govern ha donat negatiu a la prova de coronavirus. Segons fonts de Moncloa, el cap de l’executiu «es troba bé» i està seguint les recomanacions dels experts i de les autoritats sanitàries, després que la seva dona, Begoña Gómez, donés positiu en la malaltia.

La prova es va practicar a tots els ministres després que la d’Igualtat, Irene Montero, i la de Política Territorial, Carolina Darias, resultessin infectades per la Covid-19. Ara per ara, el virus ha afectat diversos polítics, entre els quals també es troben Pere Aragonès, el vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Santiago Abascal, líder de VOX, Ana Pastor, vicepresidenta segona del Congrés de Diputats, Rafael Ribó, exdirigent del PSUC i d'Iniciativa per Catalunya-Verds, i altres personatges reconeguts, com l’actor Tom Hanks i la seva dona.


Comentaris

envia el comentari