La plantilla del Barça s'abaixa un 70% el sou i carrega contra la directiva

Els capitans han difós un comunicat aquest dilluns, 30 de març

Leo Messi, en una imatge d'arxiu.
Leo Messi és un dels jugadors que ha difós el comunicat. | Europa Press

Els capitans del primer equip del FC Barcelona, Leo Messi, Sergi Busquets i Sergi Roberto, han compartit a les xarxes socials un comunicat de la plantilla explicant que accepten rebaixar-se un 70% el sou atesa la situació de crisi causada per la pandèmia del coronavirus. A més, també carreguen contra la directiva afirmant que estan sorpresos perquè «dins del club hi hagués qui pretengués posar-nos sota la lupa i intentés sumar-nos pressió per fer una cosa que nosaltres sempre vam tenir clar que faríem».

Garantiran que els empleats del club cobrin el 100% dels seus salaris

En el comunicat, els futbolistes del primer equip també anuncien que, a banda de la renúncia al 70% del sou, faran d'altres aportacions per tal que «els empleats del club puguin cobrar el 100% dels seus salaris mentre duri aquesta situació». Aquest és el comunicat íntegre que es pot llegir al compte d'Instagram de Leo Messi:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Feia dies que s'esperaven ajustos en les retribucions de la primera plantilla del FC Barcelona, que suposen la major part del pressupost de despeses de l'entitat. La junta directiva ha pressionat públicament els jugadors per obtenir aquest gest, però els futbolistes asseguren que estaven «buscant una fórmula per ajudar el club i també els treballadors en aquests moments difícils» i que, per aquest motiu, l'anunci s'ha endarrerit.

És per això que llencen un dard enverinat contra la directiva que lidera Josep Maria Bartomeu. Amb aquestes paraules, s'agreuja la distància entre la plantilla i la junta. Figures històriques del club, com l'exfutbolista Xavi Hernández, ja han donat suport als jugadors.


Comentaris

envia el comentari