Continua el degoteig de baixes al Mobile: Rakuten es suma a la llista

L'organització decidirà aquest divendres si se suspèn o no

Imatge d'una furgoneta de Rakuten
L'organització del Mobile World Congress decideix divendre si es suspen o no | Redacció

La japonesa Rakuten també ha cancel·lat la seva participació al Mobile World Congress pel risc del coronavirus. En un breu comunicat, la companyia ha explicat que pren la decisió davant les «preocupacions» pel nou virus i en benefici de la salut i la seguretat de clients, socis i treballadors.

Rakuten se suma així a una vintena de companyies que en els darrers dies han anat suspenent la seva participació en el congrés que se celebra a Barcelona del 24 al 27 de febrer i que inclou empreses com LG, Ericsson, Nvidia, Amazon, NTT Docomo, Vivo i Facebook, entre d'altres.

El divendres, la decisió definitiva

L'organitzadora, GSMA, es reunirà divendres vinent per analitzar la situació. Damunt la taula, tres opcions. La primera fer dels missatges de tranquil·litat de Salut i, tot i que les baixes suposen un 10% de la seva superfície, mantenir el Mobile en les dates actuals. La segona seria deixar-lo en stand by i ajornar-lo fins que es doni controlada l'epidèmia. Finalment, l'opció menys desitjada: suspendre definitivament l'edició de 2020.   

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari