URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Els reis d'Espanya donen negatiu per coronavirus

La reina Letícia ha decidit anul·lar la seva agenda

El rei Felip VI i la reina Letícia.
El rei Felip VI i la reina Letícia, en una imatge d'arxiu. | Europa Press

Els reis d'Espanya han donat negatiu a les proves per coronavirus, segons ha informat la Casa Reial aquest dijous. Malgrat això, la reina Letícia ha cancel·lat la seva agenda seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, i a més, els monarques es faran els controls periòdics de temperatura corresponents.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Membres de l'Executiu en quarantena

L'Executiu va comunicar aquest dijous que la ministra d'Igualtat,Irene Montero, es troba contagiada per coronavirus i per això es va decidir sotmetre a proves a tot el govern. Els Reis van acompanyats d'un ministre en les seves activitats públiques i Letícia va assistir a un acte amb Montero la setmana passada.

Per aquest motiu els Reis van decidir sotmetre's al test «com a mesura de prevenció indicada per les autoritats sanitàries». Ara, una vegada han sortit a la lum els resultats, sembla que la reina ha decidit continuar amb la cancel·lació de la seva agenda per evitar un futur contagi.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari