IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Shakira envia un missatge a Pedro Sánchez en ple confinament pel coronavirus

La cantant colombiana està passant aquests dies de quarantena a la casa de Barcelona que comparteix amb Gerard Piqué i els seus dos fills

Shakira durant la presentació de la Super Bowl a Miami el 30 de gener de 2020
Shakira envia un missatge a Pedro Sánchez en ple confinament pel coronavirus | Catalunya Diari

La crisi del coronavirus ha derivat en l'aplicació de mesures molt estrictes per part del govern de Pedro Sánchez, amb l'objectiu que la malaltia no se segueixi propagant pel país. En aquest sentit, s'ha decretat l'estat d'alarma, un fet que obliga a confinar-nos a casa

Però l'aïllament no sols afecta una part de la població, i per això les celebritats i els famosos també s'han hagut de sotmetre al confinament. És el cas, per exemple, de la parella formada per Gerard Piqué i Shakira, que es troben aïllats a casa seva amb els seus fos fills Milan i Sasha.

Shakira reclama que els nens puguin sortir

Precisament el fet d'haver de quedar-se a casa és el que ha portat a la cantant colombiana a parlar del tema a xarxes socials, concretament a través del seu perfil d'Instagram. Així les coses, Shakira ha publicat un missatge on critica que els nens també hagin de complir estrictament la quarantena.

«Coneixent la situació de pares amb nens petits en aquest difícil període de quarantena, empatitzo amb aquells que no tenen un espai exterior o balcó perquè els seus nens respirin aire pur. Si està permès sortir a passejar gossos o els adults a comprar, s'hauria de pensar en una solució que atorgui aquest mateix dret als nens, els quals necessiten sol i aire per a la seva salut física i mental». 

«Urgiria al govern al fet que consideri estudiar una política que permeti a un adult treure a un nen a passejar, encara que sigui sota les restriccions que considerin els experts i respectant-se les normes de distanciament i sanitat», continua Shakira, que creu que «els nens estan sent veritables campions en aquest drama social i hem de pensar en el seu benestar».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Conociendo la situación de padres con niños pequeños en este difícil periodo de cuarentena, empatizo con aquellos que no cuentan con un espacio exterior o balcón para que sus niños respiren aire puro. Si está permitido salir a pasear perros o a adultos a comprar, habría que pensar en una solución que otorgue este mismo derecho a los niños quienes necesitan del sol y el aire para su salud física y mental. Urgiría al Gobierno a que considere una política que permita a un adulto encargado sacar a un niño a pasear, aunque sea sujeto a las restricciones que los expertos consideren y respetándose las normas de distanciamiento y sanidad. Los niños están siendo verdaderos campeones en este drama social y debemos pensar en su bienestar.

Una publicación compartida de Shakira (@shakira) el

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Divisió d'opinió a les xarxes

Les paraules de l'artista han estat interpretades per molts com un 'zasca' al govern de Pedro Sánchez per les mesures adoptades. Alguns internautes, fins i tot, han elogiat les seves paraules a xarxes socials: «Grandíssima idea. Per uns nens feliços!», «totalment d'acord» o «els nens estan patint moltíssim i haurien de sortir d'alguna manera».

No obstant això, també hi ha persones que no estan a favor del missatge de Shakira: «El que necessitem és educar nens responsables, solidaris, que entenguin la difícil situació per la qual estem passant tots. Ensenyar-los a obeir és súper important per al futur», o «ara els nens volen sortir quan s'han passat els últims anys tancats jugant a videojocs? Shakira, dedica aquest temps a compondre i cantar. Deixa les qüestions de salut i seguretat pública als experts».


Comentaris

envia el comentari