Moren tres persones més a Madrid a causa del coronavirus

Amb aquestes noves defuncions, ja són tretze a l'Estat

Microbiòloga de Texas fent proves contra el covid-19 el 6 de març de 2020
S'estan buscant tractaments pel coronavirus | Catalunya Diari

Tres nous morts a la Comunitat de Madrid pel coronavirus. Amb aquesta nova dada, s'eleven a 13 el nombre de víctimes per la malaltia a Espanya. Es tracta d'un home de 77 anys que estava ingressat a la UCI de l'Hospital de Torrejón de Ardoz, un segon home de 88 anys que ha mort a l'Hospital del Sureste i un tercer home de 73 anys que ha traspassat a l'Hospital Universitari Fundació Jiménez Díaz, segons ha precisat aquest diumenge la conselleria de Sanitat de Madrid, una comunitat que ja suma 8 de les víctimes mortals pel covid-19.

Els tres finats d'aquestes últimes hores «presentaven patologies prèvies». El Ministeri de Sanitat ha informat que arreu de l'Estat ja hi ha un total de 589 casos confirmats de coronavirus i només Madrid acumula 202 d'aquests positius.

Illa demana a les persones amb símptomes que no vagin a les manifestacions d'aquest 8-M

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha demanat a les «persones amb símptomes» que «no assisteixin» a les manifestacions del 8 de març, i «es quedin als domicilis i s'autoaïllin contactant amb les autoritats sanitàries perquè es puguin fer les proves» per determinar si tenen coronavirus.

Després que Itàlia hagi decretat l'aïllament de 16 milions de persones al nord del país per frenar l'expansió del coronavirus, Illa ha explicat que ha mostrat el suport de l'executiu espanyol a l'italià per una mesura «molt dràstica» que s'ha pres en un «esforç de coherència» que suposa «la interrupció del fluxe de viatgers» amb aquesta zona. Aquest diumenge al matí els casos a Espanya eren 589, el 60% concentrats a Madrid, el País Basc i la Rioja.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari