Muntatge amb la imatge de Messi i Cristiano

Messi té clar el seu objectiu a l'Al-Hilal: No cometre el mateix error que Cristiano

L'argentí espera no ser com el lusità

Lionel Messi i Cristiano Ronaldo han mantingut una de les rivalitats més importants a la història del futbol, o potser la millor. Argentí i portuguès es tenen un gran respecte, però no volen cometre els mateixos errors que l'altre.

Després de sortir a la llum el secret a veus del possible fitxatge del '10' per l'Al-Hilal, la gent s'ha tornat a il·lusionar amb un retrobament a l'Aràbia Saudita entre tots dos. Això sí, 'La Pulga' no es vol equivocar, com va fer el lusità.

De moment tot són rumors, però ja han revelat el que podria arribar a cobrar Lionel Messi i els 2 futbolistes que hauria demanat per concretar la seva incorporació a la lliga àrab.

Lionel Messi aprèn de Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo va fitxar per l'Al-Nassr en un moment molt complicat a la seva carrera. La seva sortida forçosa del Manchester United, el seu mal Mundial i el seu elevat salari van fer que al vell continent ningú el tingués en compte.

Es va veure obligat a posar rumb a terres àrabs per continuar gaudint del que li agrada més. Això sí, els costums del país i una cultura totalment diferent de la que estava acostumada li han passat factura més d'una vegada.

Els seus actes, o més ben dit, els seus gestos, van fer que fins i tot s'especulés amb una possible deportació, que finalment no es va dur a terme. Això, sumat al pobre nivell del davanter, provoca que a l'Al-Nassr no estigui del tot content amb ell.

Cristiano Ronaldo durant un entrenament amb l'Al-Nassr
Cristiano Ronaldo no té un gran nivell | Instagram @cristiano

Lionel Messi segur que ha estat molt atent a les passes del seu gran rival i farà tot el possible perquè el seu fitxatge sigui diferent. En cas d'anar a l'Al-Hilal, que encara no és tan clar, ha preferit comptar amb Busquets i Jordi Alba, 2 dels seus bons amics per no sentir-se sol i que es faci més amè el període d'adaptació.

Cristiano Ronaldo va viatjar només amb la família i qui sap si ja se n'està penedint. Tot i el seu elevat salari, l'estil de vida a terres àrabs no té res a veure al del vell continent.

És per això que, si Lionel Messi viatgés a l'Aràbia Saudita, ho faria acompanyat, perquè tant ell com la seva família s'integrin amb més facilitat. Ja els va costar anar-se'n a París, que és al costat d'Espanya.

Imatge de Leo Messi fent un discurs
Leo Messi somia en tornar al Barça | EUROPA PRESS

Tot i això, l'únic que sembla segur és que el '10' abandonarà la disciplina parisenca aquest estiu, i que l'Al-Hilal i el FC Barcelona es barallaran per comptar amb el millor jugador de tots els temps.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

A Leo li encantaria tornar al Camp Nou, però algun problema econòmic podria fer que els seus plans es torcessin. Si no es confirma la seva tornada a la Ciutat Comtal, té un pla B més que preparat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!