Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jordi Alba mirant seriós a un costat

Els 2 polèmics destins de Jordi Alba en marxar del Barça: Madrid o l'Aràbia Saudita

Jordi Alba té diverses ofertes sobre la taula, però n'hi ha 2 que li criden molt l'atenció

Jordi Alba ha anunciat aquest dimecres la seva sortida oficial del FC Barcelona al final d'aquesta temporada. El català encara no ha confirmat el seu destí, però la idea d'anar a Madrid o jugar a l'Aràbia Saudita són realment sorprenents.

El culer posa fi a la seva etapa com a blaugrana després d'11 anys jugant al Camp Nou. A més, ha renegat de la quantitat que resta del sou per ajudar a millorar la situació econòmica del club i la directiva ho agraeix. Ara es presenta un mar d'oportunitats per a Jordi Alba, que tindrà tot un estiu per escollir la nova aventura. Podria ser a la Lliga o a l'altra punta del món.

Jordi Alba té dubtes i el barcelonisme se sorprèn

La idea de jugar a Madrid no disgusta de tot el lateral català, malgrat que al barcelonisme li soni una mica estrany. Cal destacar que seria per jugar a l'Atlètic, i no al Reial Madrid. Simeone pretén que Jordi Alba ocupi el carril esquerre i que contribueixi al nou projecte matalasser, que ja té il·lusionat els seguidors. Acompanyat del seu antic company Griezmann, el català pot acabar jugant al Metropolità.

Tot i això, si és per termes econòmics, qualsevol oferta que vingui del vell continent no té res a fer amb la que li ve des d'un altre continent. Concretament, des d'Aràbia Saudita. No és cap secret dir que l'Al-Hilal té el desig d'incorporar Jordi Alba, igual que Busquets i Messi. A 'Busi' sembla que el tenen 'lligat', a l'exculer s'hauria de veure i ara volen que el seu bon amic català posi rumb a terres àrabs. Seria una aventura molt exòtica per al futbolista, que només ha estat a equips d'Espanya i no ha fet mai el salt a una altra competició. Això sí, el seu estil de vida canviaria dràsticament.

A més de l'Atlètic de Madrid i l'Al-Hilal, Jordi Alba té sobre la taula altres ofertes, com la de l'Ajax, l'Inter o la MLS. Té temps de sobres per decidir a qui serà probablement l'últim equip de la seva carrera.