Jordi Alba celebrant amb el FC Barcelona

El gest emotiu de Jordi Alba amb el Barça que demostra el seu amor pel club català

El català ha tingut un detall bonic que el Barça agrairà

Jordi Alba se'n va del FC Barcelona, però el seu amor pel club català desapareixerà per això. És més, després de sortir a la llum el seu adeu després de 10 anys al Camp Nou, també s'ha revelat que ha tingut un gest emotiu amb l'entitat blaugrana.

Tal com asseguren des de Relevo, Jordi Alba perdonarà gran part del seu salari per poder alliberar FairPlay financer. Sens dubte, un detall que serà molt beneficiós per a la directiva culer. El salari de Jordi Alba i el de Busquets, una vegada se'n vagin, serviran per tenir disponibles 24 milions nets. La massa salarial es rebaixarà considerablement i això permetrà fer fitxatges.

Primer pla de Jordi Alba
El català renuncia al seu salari. | Europa Press

Jordi Alba estima el FC Barcelona, i viceversa

L'entitat blaugrana afronta una situació econòmica francament dolenta, i tot allò que signifiqui ingressos és bona notícia per al club. És per això que el català vol contribuir-hi aportant el seu granet de sorra. Igual que va fer Piqué, Jordi Alba renegarà del seu sou, i això que tenia contracte fins al 2024. Per a la directiva és un al·licient més per acomiadar el català com a toca i penjant-li el cartell d'ídol per sempre.

Jordi Alba ha estat durant 10 anys un dels pilars fonamentals del FC Barcelona. Les seves aportacions, tant en defensa com en atac, l'han transformat en una icona del club. Aquest diumenge, els aficionats culers podran acomiadar-se'n i agrair-li totes aquestes temporades de treball i sacrifici. El llegat del català serà inesborrable i molt difícil de superar.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!