Pla curt d'Alexia Putellas, amb rostre somrient, en un camp de futbol

Alexia Putellas reapareix irreconeixible en ple estiu: què li ha passat?

La jugadora ha sorprès a tots els seus seguidors abans del Mundial de Futbol Femení

Els canvis radicals de look avui dia estan molt de moda, i més encara entre les esportistes d'elit. Moltes vegades ho fan per a tancar una etapa o per començar-ne una de nova amb molta energia.

Aquesta vegada ha sigut el torn d'Alexia Putellas, que després del Mundial de futbol femení, tindrà tot el temps del món per donar la seva versió.

Alexia Putellas es presenta amb un canvi d'imatge radical

Les jugadores de la Selecció Espanyola Femenina de Futbol ja s'estan preparant per al  Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda d'aquest any, ja que té com a data d'inici el pròxim dijous dia  20 de juliol.

La fase de grups d'Espanya s'iniciarà el dia 21 de juliol i el primer partit serà contra l'equip femení de Costa Rica. Abans d'agafar el vol cap a Wellington, on es debutarà el primer partit de la Selecció, Alexia Putellas ha lluït un gran canvi de look que ha sorprès a tothom.

La migcampista blaugrana ha deixat enrere a la seva llarga cabellera rossa i s'ha unit al club del cabell fantasia, concretament del rosa xiclet.

Imatge Alexia Putellas amb el cabell rosa
Alexia Putellas ha canviat radicalment el seu color de cabell | @SEFutbolFem, Twitter

La decisió d'Alexia Putellas recorda al canvi de look d'una altra jugadora de futbol

Aquest canvi d'imatge ha recordat molt al de la futbolista nord-americana Megan Rapinoe durant el Mundial de França de 2019, que va acabar precisament amb la victòria dels Estats Units a la final de Lyon.

A més, Megan Rapinoe va esdevenir l'estrella del mundial, fent-se amb la Bota d'Or i la millor jugadora. «Sempre em dic a mi mateixa: Llueix bé, senta't bé i juga bé. Has de tenir això per tu. Quan tens això, surts amb menys pressió», deia l'americana en aquell moment.

Imatge de Megan Rapinoe amb dos pilotes d'or
Megan Rapinoe va ser la més premiada del Mundial de 2019 a França | Europa Press

«El rosa és una forma divertida d'expressar el meu estil i la meva individualitat. Òbviament, en una Copa del Món tot és molt seriós i estressant. És una forma divertida de manar a pastar fang a tot. Jo sempre vull veure'm guapa. Puc ser forta, competitiva i sentir-me bonica», va afirmar.

El compte enrere comença

Tan sols queden 15 dies per començar el Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda. Les jugadores s'estan posant ja les piles i sembla que Alexia Putellas ha trobat una forma d'alleujar els nervis.

Serà aquest canvi de look una coincidència o una escapatòria per a la jugadora blaugrana? Sigui com sigui, li desitgem a ella i a tota la Selecció Espanyola de Futbol Femení molta sort pel seu primer partit del Mundial, que serà el divendres 21 de juliol a Wellington i contra Costa Rica.