Imatge de Pep Guardiola durant una jornada de la Champions League.

El Barça en contra de Pep Guardiola: ara volen prendre-li un defensa

Al Camp Nou tornen a tenir un desig 'citizen'

Bernado Silva, Gündogan i Rodri Hernández són alguns dels jugadors del Manchester City de Guardiola que el FC Barcelona vol fitxar. Sembla que Xavi la té presa amb el bon amic, i això es confirma després del nou desig blaugrana.

Tot i no ser una necessitat, sorgeix l'oportunitat de portar Barcelona al francès Aymeric Laporte. El central no està content amb la seva situació a Anglaterra i la seva prioritat és venir a la Ciutat Comtal.

Aymeric Laporte faria tot el possible per arribar al Barça, que hauria de fer malabars per aconseguir quadrar el 'fair play' financer. Això sí, la seva incorporació seria la cirereta del pastís per a la defensiva.

Aymeric Laporte, el quart desig culer

Amb el nou rumor de la possible arribada d'Aymeric Laporte al Camp Nou, ja són 4 els futbolistes del quadre 'citizen' que sonen amb força a Catalunya. Sembla que el FC Barcelona i el City estaran en constant contacte aquest estiu.

Guardiola no està aconseguint retenir cap de les seves estrelles i Laporta aprofita la situació al màxim per 'pescar' a l'Etihad. Bernardo Silva, Gündogan, Rodri i ara, Aymeric Laporte.

El central francès vol canviar d'aires i la destinació preferida seria Barcelona. Pel que fa a filosofia de joc, és el més semblant a l'estil que empra el de Sampedor a terres angleses.

Aymeric Laporte en un partit amb el City
Aymeric Laporte ofereix al FC Barcelona | EuropaPress

Aymeric Laporte, un fitxatge innecessari però il·lusionant

Sens dubte, si hi ha una zona del camp on Xavi no té res a retreure aquesta és la defensa. El de Terrassa ha aconseguit consolidar un autèntic mur i aquesta podria ser la clau de l'èxit de cara a les pròximes temporades.

Tot i no necessitar-ho en excés, el fitxatge d'Aymeric Laporte faria que l'eix de la defensa augmenti la competitivitat i la plantilla millori encara més. El 'citizen' té experiència a l'elit, a més, és un dels centrals fixos de la Selecció Espanyola.

Que Laporta el porti al Camp Nou faria que els Balde, Koundé, Christensen, Araújo i companyia s'estrenyin el cinturó encara i s'esforcin al màxim, sigui a cada entrenament o a cada partit.

El que té clar el FC Barcelona és que com que no és un fitxatge imprescindible, no correran presses i no estan disposats a deixar-se molts diners per ell. Segons TransferMarkt, Aymeric Laporte està taxat en uns 38 milions d'euros, encara que s'espera que aquest preu baixi considerablement si segueix sense tenir gaires minuts.

Laporta té clar que ha estat el francès el que s'ha ofert al Barça i que si realment vol venir haurà de fer un esforç econòmic. La situació financera a les oficines blaugranes no és la millor i demanen als jugadors que vinguin que siguin compromesos amb l'entitat.

Aymeric Laporte posa contra les cordes Guardiola

Aymeric Laporte és un exemple que Guardiola no està aconseguint retenir grans jugadors del Manchester City. Altres com Joao Cancelo o Gabriel Jesus han abandonat l'entitat per culpa del tècnic.

Així mateix, altres com Bernardo Silva, Phil Foden o Julián Álvarez no estan comptant amb els minuts que es mereixen i això provocaria un autèntic terratrèmol al proper mercat de fitxatges.

Són molts els cracs que es poden acabar anant de l'Etihad, com Aymeric Laporte. Sens dubte, Guardiola té una missió de cara al mes de juny: evitar la desbandada de jugadors.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!