Laporta a la presentació de Luuk de Jong

Jordi Cruyff comunica a Laporta la decisió més temuda i ja és oficial

Se'n va un altre dels homes forts de Laporta

Dies moguts a Can Barça. I és que ara, després dels anuncis de Mateu Alemany i Sergio Busquets, un altre dels pilars del nou projecte abandonarà l'entitat aquest estiu.

El proper 30 de juny, tal com ha fet oficial el Barça, Jordi Cruyff deixarà de ser el director esportiu del club. Cruyff encara no n'ha explicat el motiu ni si hi haurà proper destí. Es tracta d'un dels homes forts de Laporta, que fa oficial la seva sortida dies després que Mateu Alemany comuniqués que també deixaria el Barça a final de temporada. 

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del FC BARCELONA en WhatsApp!

Ara caldrà veure com refà el puzzle Joan Laporta després que dues peces claus hagin dit que marxen a finals de temporada. Fonts de l'entorn del Barça expliquen que Cruyff i Alemany marxarien per la poca inversió en fitxatges que es farà aquest any i per certes desavinences amb la directiva culer. 

Jordi Cruyff 'desmunta' el projecte del FC Barcelona

La fragilitat esportiva del Barça és més que evident després de veure com Jordi Cruyff diu adéu després de la conquesta de LaLiga. Era un secret a veus que l'holandès se n'aniria, però fins avui no s'havia confirmat.

A les properes hores s'espera que sigui el mateix Jordi Cruyff o algú de la directiva qui doni els motius del seu adéu. Això sí, no s'ha confirmat la seva nova destinació, si és que n'hi haurà.

Sens dubte, una baixa molt dolorosa per a cos tècnic, jugadors i aficionats. Jordi Cruyff s'havia guanyat un nom propi a l'entitat i al FC Barcelona els costarà molt trobar el substitut.