Muntatge de la Policia a l'estadi de l'Espanyol i un ultra

Greus conseqüències per a l'ultra que va trencar una càmera durant l'Espanyol-Barça

El jove ha estat identificat i podria rebre un dur càstig

L'Espanyol-Barça, com tots ja saben, va poder acabar en tragèdia, però afortunadament les autoritats van saber aturar el problema a temps. Això sí, ara s'estan identificant a poc a poc els ultres que van intentar accedir als vestidors i aquell que va trencar la càmera i va ser 'enxampat'.

El seu nom és Yago Darnell i sorprenentment era un dels candidats del PP a Sant Joan Despí. Concretament, era el número 9 al seu partit, però després dels fets, podria deixar de ser-ho.

Tal com apunten fonts del partit, haurien demanat al jove, després de veure com va trencar una càmera i tots ho van veure, que abandonés la seva candidatura. De tota manera, si no ho fes, i en cas que aconseguissin 9 regidors a la localitat, Yago Darnell no agafaria l'acta de regidor.

I això que encara no ha sortit la sanció oficial…

S'espera que, un cop s'identifiquin tots els ultres que van envair el camp o van fer actes incívics, siguin sancionats per la justícia. Encara que podria ser un procés força llarg. Mentrestant, el PP ja ha decidit «castigar» Yago Darnell pel seu comportament a l'estadi de l'Espanyol. Sembla que no és la primera vegada que es veu el jove en un acte similar.

Ja va ser partícip en els disturbis ocorreguts a la trobada entre el Girona i l'Espanyol a Montilivi, ja fa un mes. Ara, l'actitud de Yago Darnell ha fet que el seu partit decideixi rebutjar la seva candidatura. El PP no té gaire força a Sant Joan Despí i aquesta desagradable notícia de Yago Darnell faria que perdi encara més la seva reputació i que la seva imatge s'hi vegi tacada.

Yago Darnell haurà d'esperar ara que els Mossos d'Esquadra estudiïn amb deteniment els fets i prenguin una decisió des dels tribunals. Sens dubte, el jove pagarà car els seus actes.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!