Muntatge amb la foto de Pedri i de la rua del Barça

L'emotiu gest de Pedri que no es va veure a la rua del Barça: millor jugador

El canari va tenir un bonic detall amb un company

El FC Barcelona va convertir un dilluns qualsevol en el millor dia de la setmana. Després de proclamar-se campions de LaLliga el cap de setmana passat, ahir van decidir fer la clàssica rua de campions, en què milers d'aficionats els van acompanyar. Tots van poder veure l'emotiu gest que va tenir Pedri, que el converteix en un gran jugador, però sobretot en una gran persona.

Mentre l'autobús recorria els carrers de la ciutat, el canari va demanar al públic que corejés el nom d'un dels seus millors amics dins del vestidor, Ansu Fati. El davanter està passant probablement pel seu pitjor moment des que va arribar al primer equip i detalls com aquest són els que necessita per recuperar el seu nivell.

L'actitud de Pedri l'enalteix encara més i ja són milions els usuaris que han pogut veure el vídeo penjat a les xarxes socials. És l'exemple perfecte que a un amic mai no el pots deixar sol.

Pedri i el seu detall de llegenda

Situat justament a l'esquena d'Ansu Fati, el canari va demanar als aficionats (sense que el davanter el veiés), que cridessin el nom del seu amic i company. Els blaugrana, fidels als seus futbolistes, així ho van fer, malgrat no estar gaire contents amb ell.

Per al '10' culer, va significar una cosa molt important sentir-se abrigallat pel seu públic després d'un any francament dolent. Ha rendit molt per sota de les seves possibilitats i la seva sortida ha deixat de ser tan sols un rumor.

Igual que altres com Raphinha o Ferran Torres, Ansu Fati té penjat el cartell de transferible i una bona oferta faria que Laporta no s'ho pensés dues vegades. Tot i que creuen que, si torna a recuperar el seu nivell, serà dels millors del món, s'ha esgotat la seva paciència.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

L'atacant va gaudir ahir com qui més, i l'emotiu gest que va tenir Pedri també el deu haver marcat. Tot i això, una rua no esborra la realitat, i Ansu Fati, amb tot el dolor del seu cor, podria abandonar la que continua sent casa seva massa aviat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!