Clément Lenglet amb el Tottenham

Barça i Sevilla preparen la solució perfecta per a tots dos: Tornada del fill pròdig

El jugador culer que podria recaure al Sanchez Pizjuán

Clement Lenglet necessitaria sortir del Barcelona per poder comptar més minuts de joc i el central francès busca una sortida. L'equip sevillà buscaria la seva tornada per reforçar la defensa de l'equi, que necessita un referent. En aquest cas, Clement Lenglet seria el favorit de Victor Orta.

Si el Sevilla se l'emporta, estalviaria més de cinc milions d'euros a la fitxa al Barcelona. D'altra banda, Lenglet estaria fent una sortida a marxes forçades, sabent com és de poc important per al club. Mentre el Barcelona acosta postures amb el Sevilla arriben ara records d'ofertes molt més lucratives i que ajudarien el club a desfer-se de la massa salarial.

Les ofertes que el Barcelona no va arribar a tancar

Sabent que Clement Lenglet havia estat tota la temporada a Tottenham, la primera sortida que van buscar va ser al club anglès. Però les negociacions es van refredar ràpidament en no arribar a un acord pel traspàs. Ara bé,Tottenham va ser la primera opció per a Clement Lenglet, però no l'única.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Clément Lenglet amb el Tottenham
Lenglet, jugant al Tottenham la temporada passada | Europa Press

L'opció d'Aràbia també és una gran sortida per al jugador del Barcelona, però va acabar en res després de negociar amb el jugador francès. Apurant el mercat es troben a Barcelona, que veu dipositades totes les seves opcions de vendre Clement Lenglet al Sevilla.

Lenglet, una història de caiguda lliure

Clement Lenglet mai va arribar a brillar a l'equip culer, vivint una de les pitjors èpoques del club, i després d'una greu lesió Xavi ja no comptava amb ell. Després d'una temporada cedit, el Barcelona continua volent desfer-se de Clement Lenglet, i aquesta oferta del Sevilla seria la llum al final del túnel per als culers. A Barcelona no és un jugador que es recordi amb especial afecte, però se'l recorda com un dels pilars defensius del Barcelona del 8-2.

Si Xavi aconsegueix desfer-se de Clement Lenglet, deu haver aconseguit deixar la plantilla al seu gust, acabant així amb molts dels fallits fitxatges d'una època fosca del club blaugrana