Manuel Pellegrini respola amb una imatge de Raúl García de Haro amb la samarreta del Real Betis Balompié

Manuel Pellegini es torna boig! El Betis es desprèn de 19 gols i 7 assistències

Per la manca de sortides i els problemes econòmics, Pellegrini es veu obligat a vendre

El gran problema econòmic que arrossega el Betis ha portat Manuel Pellegrini a desprendre's de Raúl García de Haro. El davanter de només 22 anys va ser capaç d'anotar 19 dianes i repartir 7 assistències el curs passat i la tornada a casa era molt esperada. Tot i això, només unes setmanes després del seu retorn, el Betis s'ha vist obligat a vendre'l.

Manuel Pellegrini li havia assegurat un lloc a la rotació de l'equip, que aquesta temporada competirà a l'Europa League, però els problemes econòmics ho han truncat tot. De fet, Raúl García de Haro ha hagut de ser traspassat i el pitjor és que el seu destí és a la mateixa lliga espanyola. El Betis necessitava els diners i un dels seus rivals els ha posat a sobre de la taula, obligant a tancar l'acord.

La meravellosa temporada de Raúl García de Haro

Raúl García de Haro es va donar a conèixer la temporada passada a la segona divisió del futbol espanyol. Ho va fer gràcies al CD Mirandés, que li va permetre jugar a la categoria de plata i batre la seva marca personal. I és que l'ex del Betis va acabar marcant més de 25 gols.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Sens dubte, uns números realment bons que li van servir per presentar-se davant del gran públic i rebre moltes ofertes. Manuel Pellegrini el volia de tornada al Betis i ho va aconseguir, però només unes setmanes després, el CA Osasuna se l'ha emportat. D'aquesta manera, el quadre vermell s'ha avançat a altres interessats que també somiaven el fitxatge.

Raúl García de Haro jugarà a Europa

Tot i que el Betis tenia gairebé tancada la continuïtat de Raúl García de Haro, el CA Osasuna ha posat més interès i millors condicions. Per començar, el traspàs s'ha tancat en 6 milions i mig d'euros pel 70% dels seus drets. Però, a més, després de la decisió de la UEFA, el quadre navarrès podrà jugar la Conference League, fet que suposa un gran al·licient.

En definitiva, el Betis de Pellegrini s'ha vist obligat a acceptar l'oferta per Raúl García de Haro i, malgrat perdre gols, en guanya milions. Ara el quadre de Sevilla podrà intentar emprendre més fitxatges o, si més no, tancar el tema de les inscripcions, ja que encara no està del tot resolt.