Fotomuntatge de Gerard Romero i Florentino Pérez

La burla de Gerard Romero sobre el Reial Madrid que fa furor a les xarxes

El periodista culer va aprofitar la victòria de Guardiola per donar un consell als blancs

Gerard Romero no va deixar passar l'oportunitat de riure's del Reial Madrid després de la derrota contra el Manchester City. El periodista que cobreix l'actualitat del FC Barcelona sempre és molt crític amb tot el que passa al Bernabéu i una vegada més va deixar un encàrrec en xarxes socials per als aficionats blancs.

Just després del xiulet final, Gerard Romero va compartir un vídeo d'Hemoal al Twitter amb la frase: «Quantitats industrials arribant a Madrid». Aquesta mofa és recurrent en el periodista, que sempre que el Reial Madrid perd, treu a la llum el seu costat més humorístic fent referència a la crema antihemorroïdal.

Gerard Romero 'recomana' fer servir Hemoal als aficionats blancs

El Reial Madrid no va poder fer res contra el Manchester City. Durant el partit d'anada, va haver-hi diversos trams del partit en què els blancs van dominar, però no van aconseguir materialitzar-lo amb gols. Tot al contrari els va passar als anglesos, que van doblegar els vigents campions durant els 90 minuts.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Gerard Romero està vivint un dia ple d'eufòria i aquest matí ha aprofitat per enviar un missatge a Ibai Llanos. «Bon dia @IbaiLlanos! Hemoaal per davantee i per detráshhhhh», comentava adjuntant un vídeo de l'streamer en què assegurava que el Reial Madrid guanyaria la Champions.

Foto de Gerard Romero i Ibai Llanos
Gerard Romero i Ibai Llanos intercanvien missatges després del partit | Instagram (@GERARDROMERO)

Ibai Llanos també ha rebut burles de Gerard Romero

Gerard Romero és un dels periodistes més estimats de l'afició culer i la seva participació a la Kings League, a més dels seus directes, l'ha convertit en una de les fonts d'informació més entretingudes i fiables.

Els aficionats del Reial Madrid saben que no els queda cap altra que acceptar totes les burles i esperar l'any que ve per intentar revalidar la Champions. Tot i això, han aconseguit estar vius fins a l'últim partit previ a la final, de manera que les xarxes també s'han omplert de missatges d'afecte cap a uns jugadors que s'han vist superats després de guanyar la competició la temporada anterior.