Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Jordi Alba i la Masia.

El Barça canvia de plans: l'expulsat de la Masia tornarà si marxa Jordi Alba

Semblava que no, però al final serà que sí

Els agents de Jordi Alba van ser a les oficines del Camp Nou el mateix dia que Busquets anunciava el seu comiat. Pel que sembla, el més probable és que el lateral acompanyi el seu bon amic, i Laporta té el reemplaçament més factible al cap.

Alejandro Grimaldo torna a despertar interès a la directiva per dues simples raons: coneix la casa, ja que va estar molts anys a la Masia, i en acabar contracte vindria gratis.

Però hi ha dues persones que no volen que acabi al Camp Nou. Una és Xavi Hernández, a qui no li agrada del tot l'estil del joc del valencià, i l'altre és, sorprenentment, el mateix Grimaldo.

Alejandro Grimaldo té altres prioritats, com Xavi

Inesperadament per al Benfica, Alejandro Grimaldo ja va anunciar fa uns quants mesos la seva intenció de no voler renovar amb el club portuguès. Vol iniciar un nou repte, i ja hi ha diversos clubs interessats en la seva incorporació.

Un és el Barça, però el valencià, de moment, no veu amb bons ulls el seu retorn al Camp Nou. El cas és que vol ser titular imprescindible al lateral esquerre, però la presència de Balde l'obligaria a estar en un segon pla. És per això que ja escolta altres ofertes, com ara la Reial Societat, la Juventus o el Fulham.

Així mateix, Alejandro Grimaldo entra als plans de Laporta, però no als de Xavi Hernández. Tot i que arribaria a cost 0, el de Terrassa no el veu com un jugador vàlid per al projecte i prefereix tenir com a recanvi natural Marcos Alonso.

Foto d'Alejandro Grimaldo durant un partit de la Champions League amb el Benfica.
Alejandro Grimaldo podria arribar al Camp Nou. | Instagram @grimaldo35

Fitxar un lateral esquerre, encara que marxi Jordi Alba, segueix sense ser una prioritat, ja que hi ha dos futbolistes aptes per ocupar aquest lloc. Si existís una operació low cost que interessés el tècnic es podria estudiar, però, de moment, hi ha altres prioritats.

De totes maneres, aquest estiu no es descarta res i el Barça intentarà confeccionar una plantilla encara més competitiva de la que tenen aquesta temporada. Potser compten amb Alejandro Grimaldo, o potser no. Tot s'ha de veure.