Muntatge de Paula Gonu i Gerard Romero amb el logo de la Queens League

La catalana Paula Gonu pren una decisió impactant en ser acomiadada de Jijantas

La 'influencer' de Cornellà s'ha vist obligada a prendre mesures dràstiques

Ja fa més o menys una setmana, Gerard Romero va anunciar que la catalana Paula Gonu deixaria de ser la presidenta de Jijantas a la Queens League. A partir d'aleshores, va començar una «guerra» entre tots dos en què la 'influencer' de Cornellà de Llobregat ha decidit tallar en sec.

Pel que sembla, després de l'allau de crítiques que ha patit, s'ha vist obligada a posar el seu compte de Twitter privat perquè aquells usuaris que la segueixin no puguin comentar ni generar missatges cap a ella. Tot això va passar després que sortís a la llum el rumor que la catalana no estava gens compromesa amb el projecte. Això hauria fet que Gerard Romero la destituís de Jijantas.

Paula Gonu va durar una setmana

Després de l'inici de la Queens League, la 'influencer' catalana va veure com el seu equip va caure a la primera jornada per 0-4 davant Ultimate Móstoles, i amb aquest resultat la 'influencer' de Cornellà es va acomiadar de l'equip.

Ara, han estat Gerard Romero i Lisbeth Cid, la seva dona, que han pres les regnes del club femení. De fet, el cap de setmana passat ja van anar al Cupra Arena i Cid va tirar un penal president, que va transformar en gol.

Paula Gonu ja ha sortit diverses vegades a donar la seva versió dels fets, en què assegura que no la tenien en compte per a res. Tot i això, la majoria d'usuaris li atribueix la seva falta d'actitud i es defensen el periodista català.

A Jijantes estan obligats a passar pàgina i tirar endavant, ja que encara no han aconseguit la victòria, ni a Kings ni a Queens League. Gerard Romero, cansat dels mals resultats, podria prendre noves decisions.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!