Primer pla de Gavi somrient

La derrota d'ahir del Barça va ser la menys dolorosa: no és per haver guanyat la Lliga

El FC Barcelona va caure davant el Valladolid, però sembla no importar-los gaire

Malgrat tenir la Lliga ja a la butxaca, Xavi té més que clar que el FC Barcelona competirà el que queda de competició per sumar els màxims punts possibles. Això sí, ahir a Pucela sembla que va ser una altra la història.

El FC Barcelona va caure per un contundent 3-1 davant un Valladolid que va posar tota la carn a la graella per sumar 3 punts i sortir del descens. Els de Pezzolano es van fer forts a casa i van aconseguir derrotar els blaugranes. Això sí, l'afició culer no se'n va anar gens disgustada després de perdre. És més, hi va haver gran part dels seguidors del Barça que van dibuixar un somriure a la cara, i és que hi ha un motiu ocult que ja ha sortit a la llum.

El FC Barcelona perd, però no li importa

A més del gol en pròpia porta de Christensen, Larin i Gonzalo Plata van ser els autors dels altres 2 gols del Valladolid ahir a la nit. Lewandowski va maquillar una mica el resultat, però no va aconseguir tapar l'horrorós partit de l'equip català.

Tot i això, la derrota no va saber tan malament a Can Barça, ja que després de la victòria del Pucela l'etern rival del Barça, és a dir, l'Espanyol, pràcticament podria baixar a segona avui mateix.

Els periquitos s'enfronten avui a l'Atlètic de Madrid amb l'obligació de guanyar, encara que la victòria tampoc no els treu de la zona vermella. Actualment, el Valladolid, equip que marca la salvació, és a 4 dels de Cornellà, a falta de 9 punts per disputar per als de Luis García.

Si l'Espanyol no guanya avui, hauria d'obrar el miracle a les dues jornades restants. Guanyar-ho tot i esperar que els seus rivals directes facin tot el contrari. Sens dubte, tenint en compte el nivell de l'equip de Cornellà, sembla impossible.

El FC Barcelona va sortir a mig gas, va donar descans a algunes de les estrelles i van regalar minuts a jugadors que han comptat poc per al tècnic català, com ara Pablo Torre o Eric García. El partit d'ahir va ser tota una alegria per al Valladolid, una nit intranscendent per al Barça i uns 90 minuts fatídics per a un Espanyol que avui es juga la vida a casa seva.