Muntatge amb la foto de Carlos Requena i un camp de futbol

Dol al futsal espanyol: mor Carlos, de només 33 anys, en acabar un partit

El col·legiat va marcar el final del matx i el jugador va perdre la vida

El món del futsal plora la trista mort de Carlos Requena, un jugador espanyol de tan sols 33 anys. A més, ja han sortit a la llum els motius que han propiciat la seva pèrdua.

Els fets van tenir lloc en finalitzar un partit de futsal a València, en què s'enfrontaven l'Ibi Futsal i el Castalla. Un dels jugadors del matx, Carlos, va patir un infart que ha deixat en xoc tots els amants d'aquest esport.

Familiars, amics i companys d'equip s'han mostrat desolats per la notícia. Malauradament, ens toca tornar a viure la cara fosca de la pilota, sent-ne la trista mort de Carlos Requena el dur motiu.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

 

Carlos Requena no va aguantar després del xiulet final

El jugador espanyol de l'Ibi Futsal va perdre la vida amb només 33 anys després que el col·legiat assenyalés el final del matx. Va patir un infart del qual no es va poder refer i va acabar perdent la vida.

La 'Federación de Fútbol de la Comunidad Valenciana' ha volgut deixar un missatge per als éssers estimats de Carlos Requena. Ho ha fet a través del seu president, Salva Gomar, que ha mostrat els seus profunds condols per la trista pèrdua.

La trobada corresponia a la passada jornada del grup 15 de Tercera Divisió del futsal valencià en què Ibi Futsal i Castalla s'enfrontaven. Després d'assabentar-se de la tragèdia, des del seu propi club han emès un comunicat per acomiadar-se per últim cop del jove.

«El seu riure contagiós, la seva energia fora i dins del camp, la seva velocitat, la seva forma de lluitar i sobretot la seva superació el definien com un amic molt valuós per a tots els que en vam poder gaudir», deia l'escrit.

Altres clubs com l'Elx Club de Futbol Sala també han volgut deixar unes emotives paraules de comiat per al mort. «Lamentem la pèrdua i ens unim al mal de familiars, amics i companys», recull una part del text.

Des d'España Diario Fútbol volem traslladar el nostre condol als familiars, amics i éssers estimats de Carlos Requena. Que descansi en pau.