Fotomuntatge de Joan Laporta i el Camp Nou

Dur revés d'última hora pel Barça amb el 'Cas Negreira': comunicat de la UEFA

El Barça segueix a l'ull de l'huracà pel 'Cas Negreira'

Ningú s'hauria imaginat que el 'Cas Negreira' hagués arribat tan lluny. Al FC Barcelona encara no ho entenen i una de les grans organitzacions d'aquest esport s'ha sumat a la causa. Resulta que la UEFA ha pres la decisió d'obrir una investigació al Barça per esbrinar si han violat realment les normes.

Laporta no sap on amagar-se, i els problemes surten per tot arreu. Després del dur revés rebut aquest dimecres, vint-i-dos de març, després d'anunciar que no poden inscriure Gavi amb fitxa del primer equip, el 'Cas Negreira' ha sembrat el caos a la Ciutat Comtal.

La UEFA, un altre contratemps blaugrana

«El Reglament Disciplinari de la UEFA, els Inspectors d'Ètica i Disciplina de la UEFA han estat designats avui per dur a terme una investigació sobre una possible violació del marc legal de la UEFA per part del FC Barcelona en relació amb l'anomenat Cas Negreira».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Aquestes són algunes de les paraules que recull el comunicat emès per la UEFA, que ha suposat un veritable gerro d'aigua freda per al FC Barcelona. Al·ludeixen a l'article 31.4, que ve relacionat amb l'ètica i la disciplina.

Per tant, a Laporta i companyia se li suma un altre greu problema, com si no en tenien prou. La situació esportiva del Barça, que és francament bona, es veu tapada pels nombrosos escàndols als despatxos.

Joan Laporta, president del FC Barcelona
El president del FC Barcelona s'ha quedat gelat. | FC Barcelona

La Lliga, també interposa una denúncia

En aquest cas, l'organització liderada per Javier Tebas, ha interposat una denúncia en contra dels càntics racistes que ha patit Vinícius Junior al Clàssic disputat diumenge passat al Camp Nou. La Lliga ha pres la determinació de presentar una denúncia als Jutjats d'Instrucció de Barcelona. L'objectiu és que duguin a terme un procés de recerca per trobar els aficionats implicats en el cas.

«Una vegada més es van observar intolerables conductes racistes contra Vinícius Jr», recull el comunicat de La Lliga . Aquesta és ja la vuitena denúncia que presenten per insults racistes contra el brasiler del Reial Madrid.