Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Leo Messi

Un exjugador del Reial Madrid li menja el cap a Messi: Vol fitxar-lo per al seu equip

L'exculer encara no ha renovat amb el PSG i li plouen ofertes

Lionel Messi travessa el seu pitjor moment des que va aterrar a l'elit. En els últims partits, els aficionats del PSG s'han acostumat a xiular l'exjugador del Barça en cadascuna de les seves aparicions i han provocat que la seva sortida estigui cada cop més a prop.

Sens dubte, Messi mereix molt més del que el PSG li pot oferir i, per això, està buscant sortir de la presó d'or on està instal·lat. El FC Barcelona és la seva opció favorita, però no l'única i un exjugador del Reial Madrid li ha trucat per intentar convèncer-lo.

El futbolista en qüestió és David Beckham, propietari de l'Inter de Miami CF, que vol portar als Estats Units el millor jugador de tots els temps. Fa uns quants anys va aconseguir el control del club estatunidenc i, des d'aleshores, està intentant construir una plantilla que apropi el 'soccer' a l'afició local.

Lionel Messi valora totes les opcions

És clar que l'exblaugrana vol sortir de París, però no li ho estan posant fàcil. Després d'abandonar el FC Barcelona, va aterrar a la capital francesa per crear un equip de somni al costat de Mbappé i Neymar. Tot i això, amb el pas de les temporades, els objectius no s'estan complint i, a més, Messi està sent fortament criticat.

Els aficionats del PSG no entenen la baixada de rendiment de l'exculer després del Mundial i se n'han afartat. Davant d'aquesta situació, l'astre argentí està valorant canviar d'aires i el que li ve més de gust és tornar a Can Barça, encara que sembla realment complicat que pugui complir el seu somni. I és que el club català arrossega problemes econòmics des de fa uns quants anys i, per això, el fitxatge de Lionel Messi sembla més un desig que una possibilitat.

Per tot això, Messi no descarta altres destins i, en les últimes hores, ha rebut una trucada que pot agradar-li. David Beckham, històric jugador del Reial Madrid, s'ha posat en contacte amb l'exfutbolista blaugrana per conèixer-ne la disponibilitat i presentar-li el projecte, però encara no té cap resposta.

Lionel Messi pot recalar a l'Inter de Miami

L'Inter de Miami és un club de la Major League Soccer (MLS) propietat de David Beckham. L'històric futbolista va fundar el club el 2018 i actualment milita a la Conferència Est de la MLS amb uns resultats força discrets. De fet, el millor resultat el van obtenir l'any passat en finalitzar en sisena posició la temporada 2022.

Muntatge de Messi i David Beckham
L'exblaugrana té una oferta de l'Inter de Miami de David Beckham. | Canva

Tot i això, l'arribada de Lionel Messi a l'Inter de Miami pot suposar un canvi brutal a la lliga estatunidenca i al club que presideix David Beckham. L'exculer no només aportaria el seu talent amb la pilota als peus, sinó que seria el reclam perfecte per fer que el 'soccer' acabés per explotar.

A més, l'Inter de Miami és dels pocs equips del món que pot fer front a un fitxatge d'aquestes característiques, així que Messi haurà de donar una resposta com més aviat millor. L'interès de David Beckham per aconseguir els seus serveis és una realitat. Per si no n'hi hagués prou, es pot retrobar amb el seu amic català Sergio Busquets, que també té una oferta de l'exjugador del Reial Madrid.

Lionel Messi es pot convertir en el rei dels Estats Units

La veritat és que el fitxatge de Lionel Messi per l'Inter de Miami pot ser més important del que pensem. L'any 2026 els Estats Units, Mèxic i el Canadà acolliran el Mundial de futbol, així que la figura de Messi a la MLS cobra encara més valor.

David Beckham n'és conscient i intentarà convèncer l'exjugador del Barça per tots els mitjans possibles. L'aspecte econòmic no sembla un problema i aquest és un primer pas, però encara falta que l'astre argentí accepti la proposta esportiva i aquí rau el problema més gran. Malgrat que la MLS és una lliga en creixement constant, encara és molt lluny del nivell que hi ha a Europa i a Messi això no l'acaba de convèncer. La fam del millor jugador de la història és immensa i creu que encara pot aportar molt al futbol, de manera que la seva marxa als Estats Units sembla difícil.