Imatge de Gerard Piqué en un 'stream' sobre la Kings League

El fracàs de la Kings League a Mediaset ja té la primera queixa: «Em sembla lleig»

Un dels presidents ha sortit a donar la seva opinió

La Kings League ja ha arribat a la televisió i el resultat no ha estat l'esperat. A més, un dels presidents ja ha deixat clar l'inconvenient que comporta retransmetre els partits a la televisió.

The Grefg ha fet un escrit a les seves xarxes socials per opinar sobre aquest fet, afirmant que considera una cosa positiva que la competició arribi a un públic que mai abans s'haurien imaginat.

Així mateix, també ha deixat clar els factors negatius que comporta deixar que la Kings League es pugui veure a Cuatro. En aquest cas, ha afectat plenament el seu equip, els Saiyans, i el de DjMaRiiO, que es van enfrontar diumenge passat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

The Grefg explica la veritat

«El fet que la Kings League surti a la televisió em sembla genial i una oportunitat que arribi a més gent». Així va començar el missatge de The Grefg, alegrant-se que la competició prosperi i superi nivells d'audiència.

Foto de TheGrefg a la presentació de la Kings League.
TheGrefg es queixa de l'organització de la Kings League. | Instagram @thegrefg

El cap de setmana passat, els Saiyans van caure vençuts per Ultimate Móstoles després d'un contundent 6-2 que va reflectir la superioritat de l'equip presidit per DjMaRiiO. De tota manera, el resultat no va ser l'únic que va molestar el murcià.

I és que allò que veritablement va molestar a The Grefg va ser la poca importància que van donar a la seva trobada, a causa dels preparatius per retransmetre la Kings League a Mediaset.

«El fet que, per això, es perjudiqui el partit anterior sense prèvia, entrevista postpartit i un temps afegit ridícul, em sembla lleig». Considera que no van donar rellevància a un partit que sí que l'havia de tenir.

Dos dels millors equips de la Kings League s'enfrontaven a la primera jornada, però totes les mirades estaven posades a la televisió, amb el posterior partit entre Porcinos i xBuyer Team.

Foto de TheGrefg seriós.
TheGrefg jugarà a la mateixa hora aquest cap de setmana. | Twitter @kingsleague

Aquesta setmana, els de The Grefg tornen a tenir la mateixa hora de partit, i probablement patiran les mateixes conseqüències. S'enfrontaran a l'equip presidit per Ibai Llanos en un duel que ja ha esdevingut un clàssic.