Muntatge de Xavi Hernández i Gavi

Gavi sap que hi ha riscos, però no canviarà: Xavi ha de parlar amb ell

Gavi és un futbolista que va al límit, cosa que Xavi voldria canviar

Gavi és un remolí, és tot punt d'honor. És dels que agrada a la grada, dels que no regala res. Per això, potser, amb només 18 anys ja s'ha convertit en tot un referent a Can Barça. Va camí de ser una vaca sagrada i al Barça en són plenament conscients. Tot i això, Xavi Hernández i el seu cos tècnic saben que Gavi encara té alguna cosa per polir: va massa al límit.

Rarament es veurà Gavi trotar pel camp. Tot al contrari. Jugui un clàssic, un derbi barceloní o un amistós, l'andalús sempre anirà al límit, cosa que li atribueixen al vestidor.

Primer pla de Gavi mirant a càmera al banc de suplents i molt confús
Gavi ha d'aixecar el peu de l'accelerador | Europa Press

Doncs, més enllà de les targetes que pugui veure (l'any passat li van ensenyar 10 targetes grogues), la veritat és que és un jugador que ho dona tot. El problema? Que s'exposa massa i molts àrbitres i aficions rivals ja li han pres la cartilla.

Això ho saben, i preocupa a Can Barça, ja que són diversos els estadis —el Bernabéu, sense anar més lluny— on han xiulat Gavi per anar al límit. Una tendència que creix i que Xavi Hernández vol tallar.

 

Gavi, sempre al límit

Va al límit sempre. I això, de vegades, es paga. Sense anar més lluny, a la Selecció Espanyola hi hauria mal rotllo amb Dani Ceballos. Gavi i el futbolista del Reial Madrid haurien estat protagonistes de diverses disputes als Clàssics.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

La disputa va començar el març del 2023, amb una entrada sense pilota que Gavi va fer a Ceballos. Va ser l'inici de tot. Ceballos no va entendre per què el col·legiat no va voler veure l'agressió al VAR i, per a més inri, el Reial Madrid va perdre el partit per 2-1. Allí es va encendre la metxa.

Metxa que, pel que sembla, va anar més enllà. L'enfrontament de Gavi i Ceballos venia de lluny. Dos mesos abans, al gener, Gavi i Ceballos van arribar al físic a la Supercopa que es va disputar a Aràbia. Aleshores, va semblar una anècdota. Res més lluny de la realitat, ja que se li va sumar una segona topada (la de març) que va dinamitar completament l'amistat.

Una guerra sense caserna que ara Xavi pretén parar. Com? Calmant el remolí de Gavi . Veurem si ho aconsegueix.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!