Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gabri Veiga celebrant un gol

Rafa Benítez aconsegueix el seu objectiu i s'alegra que el Celta perdi 40 milions

El Celta de Vigo espera que vingui un club i pagui la seva clàusula.

L'afició del Celta de Vigo està pendent de totes les novetats relacionades amb les sortides del club. Amb l'arribada de Rafa Benítez a Vigo, els seguidors celestes són plens d'il·lusió de cara a la temporada que ve. Hi ha una gran expectativa per conèixer el desenllaç de la jove promesa Gabri Veiga.

La destacada irrupció del centrecampista la temporada passada ha generat un gran interès al voltant del jugador de Porriño. En els darrers mesos han sorgit diversos rumors sobre Veiga. Tot i això, la seva intenció sempre ha estat vestir la samarreta celeste i triomfar al Celta.

Gabri Veiga desitjat per mitja Europa

Diversos grans clubs europeus s'han acostat a Carlos Mouriño per preguntar per Gabri Veiga. El Celta sempre ha respost de la mateixa manera, referint-se a la clàusula de rescissió, que puja a 40 milions d'euros. Equips com ara el Manchester City de Guardiola, el PSG de Luis Enrique i el Napoli han estat atents a la seva progressió, temptats a pagar aquesta clàusula.

La permanència del jugador seria ideal per a Benítez, però per al club significaria perdre l'oportunitat d'ingressar 40 milions d'euros. En una roda de premsa anterior, el president Carlos Mouriño va dir: «De cap manera volem vendre Gabri, però també dic que ens el compraran».

Durant la darrera temporada, Veiga va ser una de les revelacions de la Lliga, contribuint amb quatre gols i set assistències en 40 partits disputats. Tot i això, Rafa Benítez, que ara dirigeix el Celta de Vigo, desitja poder retenir el jove centrecampista almenys per una temporada més.

El desig de Rafa Benítez és clar: vol que Gabri Veiga es quedi

Les útimes informacions indiquen que afortunadament per als aficionats celestes i Benítez, l'interès per Gabri Veiga s'ha refredat. El jugador no tindria problemes a continuar un any més al Celta, on tindria garantida la continuïtat i els minuts de joc. Benítez compta amb el jugador càntabre com a pilar fonamental i busca repetir la dupla amb Iago Aspas.

Si bé el futur de Veiga encara no està assegurat a Vigo, per als seguidors seria ideal que es quedés. Tot i això, equips d'Anglaterra, com ara el de l'extècnic blaugrana, podrien pagar la seva clàusula i intentar convèncer el jugador i el seu entorn amb un projecte esportiu convincent.

En resum, Gabri Veiga és una estrella per a Rafa Benítez i el seu desig és que es quedi. La seva permanència al Celta de Vigo podria ser un factor determinant per a l'èxit de l'equip la temporada que ve. La seva joventut, projecció i talent el converteixen en un jugador important per a Benítez, i tant l'entrenador com els aficionats volen veure Veiga vestint la samarreta del Celta.