Imatge de Gerard Piqué.

Gerard Piqué anuncia l'acord més esperat: milers d'euros a la butxaca

Gerard Piqué anuncia que els millors partits de cada jornada de la 'Kings League' i la 'Queens League' es podran veure a Cuatro

Gerard Piqué no ha perdut el temps des que va decidir penjar les botes i deixar enrere la seva etapa com a futbolista. És més, no se'n penedeix, i ja ha deixat clar que la fortuna torna a fer-li somriure.

La Kings League ha pujat de nivell i a partir d'aquest cap de setmana, ja podrem veure alguns partits a Cuatro. Sens dubte, una gran fita per a una competició que creix a passos de gegant.

Però no només el format masculí, sinó que la Queens League també emetrà alguns dels seus partits a Cuatro.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Del 'Cupra Arena' a les nostres pantalles

Twitch ja no serà l'única manera de poder veure jornada rere jornada els partits que es disputen a la Kings League. I és que, Mediaset ha arribat a un acord amb l'exfutbolista del Barça per retransmetre la competició. Això vol dir uqe la cadena de Borja Prado ha pagat pels drets de la competició. Es desconeix la xifra, però de ben segur que rondarà com a mínim cinc zeros.

De moment, només emetrà els partits de la jornada, és a dir, es podran veure a Cuatro a partir de les 20 hores. El dissabte, la Queens League i el diumenge, el format masculí.

Aquest cap de setmana, la Queens oferirà a televisió el PIO FC-Aniquiladores FC. A la Kings League, veurem un partit que promet donar molt d'espectacle. Sí, perquè el Porcinos d'Ibai Llanos s'enfrontarà al xBuyer Team, dels germans Buyer.

Imatge de Gerard Piqué en un 'stream' sobre la Kings League
Gerard Piqué aconsegueix el que és impensable a la Kings League | Europa Press/ Kings League

Així doncs, aquesta decisió farà que la fortuna de Gerard Piqué se segueixi estenent, i queda més que clar que anirà a més. De fet, el català ja va comentar que la idea és expandir la competició per tot el món, i la televisió és un petit pas.

Al Brasil, per exemple, ja tenen dos dels seus presidents. Ronaldinho i Neymar ja han pres la responsabilitat de portar la Kings League al seu país, molt conegut per tenir joves de molt talent, com és el cas de Vinícius Júnior o Rodrygo Goes.

Així les coses, Gerard Piqué no deixa de reinventar-se i de ben segur que a partir d'aquest cap de setmana anirem veient nous canvis al torneig. El futbol modern ja és aquí, i ha vingut per quedar-s'hi.