Muntatge de Mateu Alemany i Joan Laporta amb Jordi Cruyff

Mateu Alemany provoca una desbandada al Barça amb la seva marxa: més sortides

El director de futbol del Barça ha comunicat la seva sortida i les conseqüències no han trigat a aparèixer

El terratrèmol que ha creat la marxa de Mateu Alemany del FC Barcelona no ha fet més que començar. L'anunci va caure com un gerro d'aigua freda al Barça i ara s'estan començant a notar les primeres conseqüències, ja que un pes pesant vol seguir els seus passos.

Joan Laporta està perdent els seus homes de confiança a poc a poc i, ara, està a punt de perdre'n un altre. La sortida de Mateu Alemany ha generat molts dubtes entre alguns dels directius culers i, especialment, sobre Jordi Cruyff. Sembla que l'actual director esportiu no té gens clara la seva continuïtat després de l'anunci d'Alemany i podria fer les maletes.

És evident que la situació del Barça no és gaire bona. L'economia del club està en números vermells i, a més, la directiva no s'hi posa d'acord. De fet, Joan Laporta ja ha perdut en dos anys de presidència Jaume Giró, Ferran Reverter, Mateu Alemany i ara podria perdre Jordi Cruyff, que vol abandonar el vaixell blaugrana.

Jordi Cruyff
Jordi Cruyff pot ser el següent que marxi després de la sortida Mateu Alemany. | Europa Press

Jordi Cruyff també demana sortir

Jordi Cruyff és una institució al FC Barcelona i la seva feina està molt ben valorada, igual que passava amb la figura de Mateu Alemany. Tot i això, la sobtada sortida del seu amic li ha fet replantejar-se la seva situació i aquest estiu podria marxar del Camp Nou. Acaba contracte i no té obligació de renovar, així que tot depèn d'ell.

Ara com ara, el 'trio màgic' que formaven Xavi, Alemany i Cruyff s'ha trencat i el Barça es queda en una situació molt delicada, ja que ells havien estat els artífexs dels últims grans fitxatges. De fet, el Barça així ho feia veure al comunicat de comiat de Mateu Alemany.

És evident que la marxa de Mateu Alemany no estava preparada i això tindrà conseqüències. La primera està a punt d'arribar, ja que Jordi Cruyff apunta que seguirà els passos del seu amic i farà les maletes aquest mateix estiu. L'última opció per al Barça és que Joan Laporta intenti convèncer-lo perquè hi continuï un any més, encara que ara mateix sembla molt difícil.

Mateu Alemany se'n va del Barça sense explicar tota la veritat

Mateu Alemany ha creat un autèntic incendi al FC Barcelona amb la seva decisió, que va ser anunciada al principi d'aquesta setmana. El Barça va emetre un comunicat explicant la situació, però la veritat és que aquest escrit ha deixat més dubtes que certeses.

Per començar, diuen que Alemany «es desvincularà del club el pròxim 30 de juny per iniciar un nou projecte professional», però unes poques frases després es pot llegir com estarà lligat al Barça fins al final del mercat: «Així, encara que es desvincularà del Club l'1 de juliol, gràcies a un acord amistós, Mateu Alemany s'ha compromès a tancar totes les operacions del primer equip aquest estiu, encara que n'hi hagi alguna que es faci a l'últim instant del mercat».

Sens dubte, és una sortida precipitada i amb molts aspectes per aclarir que ja té les primeres conseqüències: Jordi Cruyff, el director esportiu, també està a punt de fer les maletes.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!