Muntatge de Gerard Romero amb el nou fitxatge

Gerard Romero es refugia a La Masia i intenta recuperar-se amb un anunci inesperat

El periodista ha estat un temps sense encertar les seves prediccions

Últimament, Gerard Romero no ha encertat tant com normalment. Des que van començar els rumors sobre la tornada de Messi al Barça, el de Vilanova va entrar en una espiral de primícies poc encertades.

A les xarxes socials es pot veure la manera com Gerard Romero ha perdut popularitat i ha patit un gran augment de 'haters'. Tot i això, el de Vilanova continua informant l'afició culer a través de Twitch i, encara que no ha estat gaire encertat, torna amb una altra notícia sobre el filial del Barça.

Cal esperar que Gerard Romero torni al seu nivell de sempre i passi aquesta mala ratxa. Tot i això, cal tenir en compte que ara potser està més centrat en altres projectes, com per exemple en la Kings i Queens League.

Muntatge de Lionel Messi somrient i mirant a Gerard Romero
La mala sort va començar amb Leo Messi | Europa Press, Instagram, @gerardromero

 

S'acabarà la mala ratxa de Gerard Romero?

El periodista ha donat importància al possible fitxatge d'Oriol Romeu. Per ara, se sap que el del Girona ha passat unes proves mèdiques per al FC Barcelona. Així, doncs, tot apunta que el periodista tenia raó.

Fa uns dies, Gerard Romero va anunciar que el FC Barcelona havia accelerat el procés de compra de Diego Percan, anomenat 'Trilli'. Aquest jugador de 21 anys de la Cultura Lleonesa seria un reforç per al filial que aportaria experiència, ja que ha jugat a Primera RFEF i ha marcat 8 gols.

Un parell de setmanes enrere, va anunciar la sortida de Franck Kessié del FC Barcelona. Però poques hores després, el jugador ivorià va emetre un comunicat desmentint la informació de Gerard Romero. També ha fallat en altres notícies respecte a Arda Güler o Azpilicueta, que també haurien 'participat' en aquesta catàstrofe d'exclusives del que era una de les fonts més fiables del club.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Gerard Romero necessita una notícia reeixida

Gerard Romero ha estat molt criticat les últimes setmanes i les xarxes són la millor prova. Tot i això, continua tenint el suport de molta gent del seu voltant. Molts culers només es fixen en els seus encerts i continuen al seu costat incondicionalment, ja que cal recordar que va ser l'únic que l'estiu passat va encertar tots els fitxatges.

És clar que si Gerard Romero vol passar desapercebut o tornar al seu estatus de fa uns quants mesos, ha de centrar-se en el periodisme. La concatenació d'errònies exclusives ha portat el periodista esportiu a ser un tema d'actualitat, però no en el bon sentit, i per això necessita tornar als seus inicis.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!