Florentino i Ancelotti

La idea de Davide Ancelotti posa en perill la gran aposta del Reial Madrid

El Reial Madrid va fer una aposta seriosa, però comencen a sorgir els dubtes

Aurélien Tchouaméni va aterrar aquest mateix estiu al Reial Madrid a canvi de vuitanta milions d'euros, però els seus últims episodis han començat a generar dubtes al cos tècnic de Carlo i Davide Ancelotti. Ha protagonitzat diversos episodis qüestionables i el seu nivell ha anat decreixent, per això la preocupació està començant a créixer.

Aurélien Tchouaméni va arribar al Reial Madrid rendint a un gran nivell i ràpidament va fer oblidar la figura de Casemiro, però a poc a poc la seva presència ha anat disminuint a causa de diverses polèmiques i lesions, cosa que ha obligat Ancelotti a buscar solucions.

El tècnic italià s'ha reunit amb els membres del seu staff, però ha estat Davide Ancelotti qui ha tingut una idea que ho pot canviar tot. Davide és l'encarregat de l'anàlisi tàctic de l'equip i, davant del problema que presenta l'estat d'Aurélien Tchouaméni, ha trobat la solució per matar dos ocells d'un tret.

Davide i Carlo Ancelotti
Davide Ancelotti ajuda a Carlo Ancelotti amb el Real Madrid. | EuropaPress

Aurélien Tchouaméni obliga Davide Ancelotti a buscar solucions

Aurélien Tchouaméni està cridat a dirigir el centre del camp del Reial Madrid durant els pròxims deu anys. La seva presència física i la seva qualitat fan de Tchouaméni sigui un jugador com cal i Florentino no s'ho va pensar gaire a l'hora de fer el fitxatge.

Tot i el desig del president, sembla que Aurélien Tchouaméni no era molt del gust d'Ancelotti, que encara comptava amb Casemiro com el seu home de confiança, però la seva sortida els últims dies de mercat ho va canviar tot.

Aurélien Tchouaméni va aconseguir la titularitat i va enamorar tothom, però els seus problemes fora del camp i les lesions van obligar l'estrateg del Reial Madrid, Davide Ancelotti, a pensar alguna alternativa.

Davide Ancelotti mata dos ocells d'un tret: la solució perfecta

Davide Ancelotti sabia que trobar una solució per la baixa d'Aurélien Tchouaméni no seria fàcil, ja que no té substitut natural a la plantilla del Reial Madrid i les opcions per cobrir-lo són molt limitades.

En els primers partits sense Tchouaméni, Davide Ancelotti va suggerir al seu pare col·locar Toni Kroos com a pivot, però els mals resultats el van fer canviar d'idea ràpidament. El Reial Madrid guanya control de pilota, però perd molta contundència amb la seva presència i això és una cosa que Ancelotti no podia permetre.

Així que, després de moltes hores de reflexió i anàlisi tàctica per part de Davide Ancelotti, la decisió està presa: Eduardo Camavinga ocuparà la posició de pivot defensiu del Reial Madrid.

Camavinga y Tchouaméni
Davide Ancelotti crea una guerra entre Camavinga i Tchouaméni. | EUROPAPRESS

Amb aquesta solució, Davide Ancelotti arreglarà dos problemes alhora. D'una banda, cobrirà una posició clau en què Aurélien Tchouaméni no està rendint i, d'altra, continuarà donant continuïtat a Camavinga després del seu magnífic rendiment.

Davide Ancelotti sentencia a Aurélien Tchouaméni

Davide Ancelotti creu que ha trobat la solució per arreglar el desgavell que ha provocat Aurélien Tchouaméni. I és que, després del Mundial de Qatar, el migcampista francès ha protagonitzat diversos escàndols que preocupen el Reial Madrid.

Per exemple, mentre el Reial Madrid es jugava la vida a Copa del Rei davant del Vila-real, Aurélien Tchouaméni va decidir anar a veure un partit de l'NBA. Però a més, des que ha tornat de la lesió no és el mateix i Davide Ancelotti té la solució.

Eduardo Camavinga és la peça que li ha presentat Davide Ancelotti el seu pare per pressionar Aurélien Tchouaméni. De moment, Camavinga haurà d'actuar de lateral esquerre davant de les múltiples baixes defensives, però aquest no és el seu lloc. Davide Ancelotti sap que Camavinga rendeix molt millor en una zona central i el col·locarà allà quan les lesions ho permetin.

I és que, si tots dos estan disponibles, l'aposta de Davide Ancelotti és deixar a la banqueta Aurélien Tchouaméni. Una decisió arriscada, però que pot servir per donar-li un toc d'atenció a l'aposta de Florentino, que ha de recuperar el nivell i la professionalitat que va demostrar els primers dies.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp