Primer pla de Pedri.

Pedri no ho entén: abans era l'«únic» i ara veu com se'l menysprea

Pedri, en xoc després del que ha passat les últimes hores

Pedri és un dels futbolistes amb més talent del món, però ara, sense que hagi passat res, ha passat de ser considerat 'l'únic' a rebre un gran menyspreu per part del cercle proper d'un dels seus defensors més grans.

Des del seu debut a Las Palmas, Pedri ha destacat per damunt de la resta i ha sorprès fins i tot el mateix Leo Messi. Junts van gaudir de la primera temporada del canari al Barça, però la veritat és que ens vam quedar amb ganes de més.

Pedri, amb només 20 anys, ha agafat el llegat de l'estrella argentina i està rendint a un nivell superlatiu al Barça. Tot i això, segur que Pedri s'ha quedat de pedra després de ser menyspreat per l'entorn d'algú que abans el considerava 'l'únic'.

Imatge de Pedro González, coneguat com a Pedri, lamentant-se durant un partit
Pedri es lamenta de la situació. | Europa Press
 

Pedri va enamorar tothom al Barça

Pedri tenia moltes paperetes per sortir cedit el primer any al FC Barcelona, però Ronald Koeman es va negar rotundament. El tècnic va poder veure, amb només dos entrenaments, que Pedri era algú especial i volia que connectés amb Leo Messi al terreny de joc.

D'aquesta manera, Pedri va intentar fer-se un lloc a l'equip a base de qualitat i va encaixar a la perfecció al costat de Messi. La química entre ells era evident i el mateix crac argentí va veure detalls que li van cridar molt l'atenció, però a final de temporada van separar els seus camins.

Ara, uns anys després, el mateix Ronald Koeman ha confessat la predilecció de Leo Messi cap a Pedri. L'argentí va considerar Pedri com el seu protegit durant l'any que van passar junts, però ara el seu entorn l'ha menyspreat d'una manera incomprensible.

Pedri es va convertir en l'elegit de Leo Messi

Pedri segur que està al·lucinant amb tot el que està passant les últimes hores. Primer, Ronald Koeman apareixia per revelar alguns detalls de la seva relació amb Messi i, unes hores després, rebia un cop molt dur.

El tècnic holandès ha explicat que per a Messi Pedri era algú únic. Diu que l'argentí preferia quedar-se la pilota abans que donar-la a alguns companys, però amb Pedri era tot al contrari.

Des del primer dia, Messi va destacar per la seva humilitat i es va col·locar al costat del jove per ajudar-lo en tot el possible, però a més, era dels pocs que buscava a la gespa per fer combinacions.

Pedri no dona crèdit amb què ha passat amb l'entorn de Leo Messi

Tot i això, després d'aquestes boniques declaracions, Pedri s'ha emportat una gran decepció. I és que el germà de Messi, Matías, no ha tingut cap objecció a l'hora de menysprear un dels pocs jugadors que han estat a l'altura al Barça.

Pedri segur que s'ha quedat de pedra amb les seves paraules, ja que Matías ha reconegut a través de Twitch que, si hagués de triar entre Pedri o Gavi, triaria el segon. «Pedri o Gavi? No m'agrada cap dels dos i, si he de triar-ne un, em quedo amb Gavi. És mig rebel, es baralla amb tots», van ser les seves paraules.

D'aquesta manera, Matías ha col·locat en l'oblit més absolut Pedri, que ha passat de ser l'únic per a Messi a ser menyspreat pel seu germà. Ningú entén perquè ho ha fet, però les paraules ja han sortit de la seva boca i la cosa té difícil solució.

Pedri, de la mateixa manera que haurà al·lucinat amb les seves declaracions, sap que no li ha de donar importància. És un futbolista superlatiu i va aconseguir que el millor de la història el tingués en compte. I ara tot allò que diguin d'ell no té gaire rellevància.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i el futbol a WhatsApp!