Imatge de Javier Tebas, el president de La Lliga

La Lliga denúncia un possible partit falsejat en la Copa del Rei

Hi ha oberta una investigació sobre aquest cas

Malauradament, moltes vegades toca conèixer el costat fosc del futbol, com en aquest cas. Sí, perquè han saltat totes les alarmes en conèixer-se que un partit de la Copa del Rei podria haver estat 'arreglat'.

Ens remuntem a l'any 2021, a la trobada entre el CD Huracà Melilla i el Llevant, que pertany a la primera ronda de la Copa del Rei. El partit va acabar amb una contundent victòria de l'equip valencià per un clar 0-8 al marcador.

Ara, però, sembla que un confident anònim molt relacionat amb el duel disputat fa dos anys ha donat informació a La Lliga sobre l'existència d'un possible tripijoc.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i el futbol a WhatsApp!

S'obre una investigació per al cas

Davant d'això, La Lliga ja s'ha posat fil a l'agulla per conèixer els detalls sobre el cas i denunciar el partit arreglat. A través d'un correu de l'organització que presideix Javier Tebas, la institució ha reunit prou proves per enviar la denúncia al CENPIDA (Centre Nacional Policial per la Integritat a l'Esport i les Apostes).

Copa del Rei
Un partit de Copa del Rei hauria pogut estar arreglat | EuropaPress

La impactant golejada del Llevant, que en aquell moment jugava a Primera Divisió també va significar el debut del seu entrenador aleshores. Alessio Lisci, un tècnic italià que no va durar gaire temps al capdavant del quadro valencià.

La investigació segueix el seu curs i ja s'ha interrogat fins a sis persones implicades, entre les quals hi ha un exjugador del CD Huracà Melilla. L'objectiu principal de La Lliga és detectar i denunciar els possibles casos de tripijoc, sense importar la categoria i/o competició que s'estigui disputant.

El Llevant no es veu afectat, de moment

La Lliga ha volgut informar que en el cas d'un possible tripijoc a la primera ronda de la Copa del Rei del 2021 no s'ha vist implicat el Llevant, almenys de moment.

Per tant, el club valencià es manté al marge i concentrat al màxim per a la jornada d'aquest cap de setmana, en què està en joc l'ascens a la màxima categoria del futbol espanyol. Així mateix, de moment, no hi ha més informació sobre el cas, però cal esperar que La Lliga mantingui informats als aficionats.