Mario Hermoso i unes peces del dòmino

Mario Hermoso diu NO, però l'Atlètic insisteix a deixar-lo sortir i li posa preu

L'oferta és temptadora, tant el club com Hermoso tenen un dilema per resoldre

En un escenari on el mercat de fitxatges es troba en plena expansió, torna a aparèixer Mario Hermoso, l'exjugador del RCD Espanyol. L'Al-Ahli, un club de l'Aràbia Saudita, ha fet una temptadora oferta pel defensor central de l'Atlètic de Madrid.

L'interès de l'Al-Ahli en Mario Hermoso ha obert un debat sobre la seva permanència al club. Malgrat gaudir de la confiança de l'entrenador Diego Simeone, l'experiquito de 28 anys, es troba en una cruïlla. El seu contracte finalitza en un any, el juny de 2024.

El contracte finalitza en un any, el juny de 2024

D'una banda, l'exfutbolista de l'Espanyol és una peça fonamental en l'estructura defensiva de l'Atlètic; de l'altra, les ofertes salarials de l'Aràbia Saudita són atractives. El club tampoc ha trigat a explorar aquesta possibilitat. De fet, als matalassets també els vindria bé ingressar diners amb Mario Hermoso.

En el context d'aquests moviments, l'Atlètic de Madrid s'enfronta a la decisió de retenir els jugadors clau o considerar les ofertes atractives que provenen de clubs saudites. La direcció del club matalasser està en un dilema, ja que ha de posar a la balança les oportunitats financeres amb la necessitat de mantenir una plantilla competitiva.

La sortida de l'exfutbolista del club català es podria convertir en un error per a l'Atlètic de Madrid. El defensor ha demostrat ser un element valuós a l'alineació titular. La seva capacitat per mantenir-se sòlid a la defensa i participar en la construcció de joc ha estat molt apreciada pel cos tècnic.

El central no és l'únic jugador de l'Atlètic de Madrid que ha capturat l'atenció dels equips saudites. João Félix, el davanter portuguès, també ha estat temptat des de l'Aràbia Saudita, específicament per l'Al-Hilal. Encara que hi ha rumors sobre una oferta substancial, l'Atlètic de Madrid sembla reticent a cedir la seva jove estrella.

Per Simeone, Mario Hermoso s'ha de quedar

S'hi acosta el tancament del mercat de fitxatges. Això significa que els matalassers hauran d'estar atents als desenvolupaments al voltant de Mario Hermoso i altres jugadors clau. La directiva ha de prendre decisions estratègiques per garantir l'equilibri entre la construcció d'un equip exitós i la maximització de les oportunitats financeres.

És un mercat de fitxatges caracteritzat per l'interès creixent dels clubs saudites en jugadors europeus. L'Atlètic de Madrid enfronta el desafiament de mantenir la plantilla amb nivell per competir per tot. El destí de l'exjugador de l'Espanyol és en l'aire.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!