Fotomuntatge de Mateu Alemany i Marco Asensio

Mateu Alemany ho confirma després d'abandonar el Barça: la traïció de Marco Asensio

Marco Asensio encara no ha renovat i Mateu Alemany el segueix de prop

Marco Asensio afronta les que poden ser les seves últimes setmanes com a jugador del Reial Madrid. El balear està completant una temporada plena de baixos i la seva situació no està gens clara. De fet, fa uns mesos va començar a sonar amb força la possibilitat que fitxés pel Barça, però ningú creia possible això, almenys fins ara.

I és que Mateu Alemany, ja exdirector de futbol del gran rival del Reial Madrid, ha confessat que l'interès per Marco Asensio és real i tot pot passar. És cert que el Barça està immers en una greu crisi institucional, però la planificació esportiva segueix el rumb i el nom de Marco Asensio és a sobre de la taula.

No obstant això, la marxa de Marco Asensio al FC Barcelona sembla complicada. En primer lloc, l'afició del Reial Madrid no els ho perdonaria i, d'altra banda, la sortida de Mateu Alemany del Barça ho fa encara més difícil. Sí, perquè l'exdirector de futbol n'era el principal valedor i el que acaba de fer confirma l'interès del Barça per Marco Asensio.

Fotomuntatge de Marco Asensio i l'escut del FC Barcelona
El FC Barcelona va pensar en Marco Asensio | Canva

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Marco Asensio té dubtes: No sap si seguir al Reial Madrid

Marco Asensio sempre ha confessat que el seu somni és vestir la samarreta del Reial Madrid. Sap que el club blanc és el millor lloc per desenvolupar la seva carrera, però la manca d'oportunitats comença a cansar-lo.

De fet, el periodista Fabrizio Romano ha assenyalat que Florentino Pérez ja li ha fet arribar una oferta de renovació, però Asensio no ho té gens clar i s'estima més esperar. El tram decisiu de la temporada pot marcar el seu futur i, de moment, sembla que abandonarà el Reial Madrid, ja que Carlo Ancelotti no li està donant els minuts que es mereix.

És evident que Marco Asensio s'està cansant i ho va voler deixar molt clar després de la final de la Copa del Rei. Després del partit, va ser preguntat sobre el seu futur al Madrid i la seva resposta va generar molts dubtes , ja que va contestar amb un breu «no ho sé». Una contestació que li obre la porta de sortida i que ha provocat nerviosisme al club blanc, ja que el FC Barcelona està a l'aguait.

Els rumors de Marco Asensio i el FC Barcelona eren reals

Mateu Alemany va sondejar la situació de Marco Asensio fa uns mesos. I és que el fet que Asensio acabi contracte a final de temporada va fer que l'exdirector de futbol culer centrés la seva atenció al balear. Tot i això, tot va quedar en paper mullat i el rumor va acabar per desaparèixer.

En el seu moment, tots pensem que l'interès del Barça per Marco Asensio responia a un intent del jugador de tensar la corda i millorar les condicions del contracte, però ara sabem que la realitat era diferent.

Sí, perquè Mateu Alemany se n'ha anat a l'Aston Villa i ara vol que Asensio jugui al seu nou equip. Una situació que demostra que l'ex del Barça va estar intentant la contractació de Marc Asensio quan era a la ciutat comtal.

Tanmateix, sembla realment complicat que Marco Asensio accepti l'oferta de l'Aston Villa. El Reial Madrid és el millor equip del món i la seva baixada seria massa gran. No pot passar de lluitar per guanyar la Champions a lluitar per sortir de la mitja taula a la Premier League.

Així que, si res no canvia, el més probable és que Asensio segueixi esperant per valorar altres opcions. Si el Reial Madrid us ofereix la continuïtat que necessita es quedarà, però la porta de sortida sembla estar més oberta que mai.