Pelayo Novo

Mor el futbolista Pelayo Novo després de ser atropellat per un tren

Pelayo va passar per diversos equips del futbol espanyol i es va haver de retirar després d'un tràgic accident en un hotel

Dol al món del futbol espanyol. Pelayo Novo, de 32 anys, va morir el passat dimarts, 28 de febrer. L'exfutbolista de clubs com Oviedo, Albacete o Elx va ser trobat sense vida a les vies del tren a Astúries

La mort de Pelayo ha generat gran consternació en el món del futbol estatal, ja que fa uns anys el mateix Pelayo va ser víctima d'un terrible accident quan estava concentat amb el seu equip d'aleshores, l'Albacete, en un hotel. Pelayo, durant una concentració prèvia a un partit a Osca, va caure de la tercera planta d'un hotel. 

La caiguda li va provocar diverses fractures i va estar molt de temps recuperant-se. Actualment, Pelayo Novo jugava a tennis en cadira de rodes. Ahir, la vida de Pelayo es va acabar de sobte, atropellat per un tren. Descansi en pau. 

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i el futbol a WhatsApp!

Pelayo Novo, una tràgica pèrdua

Pelayo Novo va tenir una gran trajectòria a grans clubs d'Espanya com l'Oviedo, equip en què es va formar, Elx, Còrdova, Lugo i Albacete. En aquest últim, va ser on va passar el gran 'esglai'. D'altra banda, va tenir un pas fugaç pel Cluj romanès.

I és que l'espanyol va caure des de la tercera planta d'un hotel on s'allotjava tota la plantilla abans de disputar un matx. La caiguda li va provocar diverses fractures i va haver de ser traslladat d'urgència a un centre mèdic on va ser intervingut.

Aquell accident el va obligar a haver de deixar l'esport que tant estimava, el futbol. Es va recuperar, però es va quedar en cadira de rodes, cosa que no li va impedir tornar a fer pràctiques esportives.

Pelayo Novo en cadira de rodes
Pelayo Novo es va dedicar al tenis amb cadira de rodes després de patir un greu accident | Antena 3

Pelayo Novo, després de gairebé dos mesos a l'hospital i un llarg procés de recuperació, es va dedicar a jugar a tenis amb cadira de rodes. I no se li donava gens malament, ja que va aconseguir colar-se al lloc número 12 del rànquing.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i el futbol a WhatsApp!