Primer pla de Robinho

Robinho, ex del Reial Madrid, condemnat a presó per la violació d'una jove

Robinho ha de complir la condemna que se li ha imposat

El cas Robinho sembla haver-se resolt d'una vegada per totes. Després de molt de temps d'especulació, el Ministeri Públic Federal del Brasil ha pres una decisió amb el brasiler.

Finalment, l'exfutbolista del Reial Madrid complirà la condemna per violació al seu país. La Justícia Italiana li va assignar nou anys de presó per violació sexual i ara romandrà en una presó del Brasil. Robson de Souza, més conegut com a Robinho, haurà de passar més de 3.000 dies entre reixes pels fets ocorreguts mentre era jugador del Milan. Molts anys després, l'exfutbolista haurà d'acceptar la resolució.

Robinho passarà 9 anys a la presó

«Per a l'òrgan no hi ha impediment legal per a la transferència de l'execució de la pena», va anunciar Carlos Frederico Santos, subprocurador general de la República. Sembla que Robinho complirà la pena al seu país natal, el Brasil. «Davant la impossibilitat d'extradició de Robinho a Itàlia», a causa d'un principi constitucional de Brasil, la Justícia italiana va decretar que el millor era «homologar-ne la condemna». Per tant, Robinho passarà nou anys a la presó.

L'advocat de l'exjugador del Reial Madrid estaria d'acord a acceptar que el seu client compleixi la pena de presó al Brasil. «L'exfutbolista serà notificat a l'adreça domiciliària indicada», ha sentenciat Santos. Deu anys després que passessin els tràgics successos, en què Robinho va ser acusat de violació en grup d'una jove albanesa a Milà, ha sortit a la llum la condemna que complirà el brasiler.

Javier Mascherano i Robinho
Robinho va cometre el greu delicte quan jugava en el Milan. | GTRES

Segons les investigacions, el davanter que jugava en el Milan va obligar la dona a beure fins a deixar-la inconscient i forçar-la amb un grup d'amics a tenir relacions sexuals al guarda-roba d'una discoteca. La noia, víctima dels efectes de l'alcohol, no es va poder oposar al greu delicte.

Robinho anava acompanyat del seu amic Ricardo Falco, que també està condemnat a 9 anys de presó Italia, i de quatre homes més que encara no han estat identificats. Encara no se sap quan haurà de complir la condemna, però s'espera que ho faci com més aviat millor.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i el futbol a WhatsApp!