Muntatge amb la foto de Michael Palmer

Mor en ple partit Michael Palmer, jove futbolista de només 23 anys

Va perdre la vida mentre disputava el matx

El món del futbol i especialment l'anglès ploren la mort d'un jove amant d'aquest esport. Es tracta de Michael Palmer, un jugador de 23 anys que ha perdut la vida en circumstàncies estranyes: mentre disputava un partit.

Al seu club, Crowland Town FC, estan consternats amb la notícia. El jugador va perdre el coneixement enmig del matx i, tot i ser traslladat d'urgència a l'hospital, les autoritats no van poder fer res per evitar la seva mort.

Imatge de Micheal Palmer
Michael Palmer perd la vida enmig d'un partit | TWITTER @DRJAMESOLSSON

Michael Palmer, una persona molt estimada, ha deixat de dol familiars, amics i éssers estimats. Des de l'entitat, no han trigat a fer un comunicat per donar un últim adeu al jove anglès.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Michael Palmer, una pèrdua que deixa molt tocat el seu club

«Com alguns de vostès ja sabran, Crowland Town FC ahir va perdre tràgicament un integrant de la seva família jugant al joc que estimava». Així arrencava l'escrit que va fer l'equip anglès a les xarxes socials.

Informen que Michael Palmer va perdre el coneixement mentre disputava el matx i que mai va tornar a recuperar-lo. «Era la persona més amable i afectuosa, un apassionat fanàtic del Manchester United que sempre es va esforçar per aconseguir el millor per a ell i la seva família».

A més, l'equip rival d'aquell dia fatídic, el Leverington Reserves FC, ha tingut un bonic detall. Han enviat unes flors en honor a Michael Palmer, que des del club mateix les traslladaran al lloc commemoratiu del mort, al final del camp de futbol.

Michael Palmer ha viscut la cara fosca del futbol

Malauradament, no és la primera vegada que vivim esdeveniments com aquest enmig d'un partit del futbol. Són diversos els casos de futbolistes que han perdut la vida mentre practicaven l'esport que tant estimaven.

Michael Palmer se suma a la llista de jugadors que, inesperadament, ens han deixat. Igual que Antonio Puerta, el jove de 23 anys que es va desplomar al terreny de joc, i, malgrat arribar a l'hospital, no van poder fer res per reanimar-lo.