Primer pla de Sergio Busquets

El negoci català que podria fer d'or a Sergio Busquets

El capità del Barça no perd el temps fora del terreny de joc

Tothom parla de Sergio Busquets després que ahir anunciés de manera oficial la seva marxa del Barça. Després d'això, han sortit a la llum diverses curiositats de la vida del culer, com ara els tres negocis catalans que l'estan fent d'or.

El capità del FC Barcelona és conegut per les seves habilitats i el seu talent dins del terreny de joc, però gairebé ningú no és conscient de com és realment el veritable 'Busi'. Una persona totalment diferent que la que sol veure's al Camp Nou.

La seva dona és la 'influencer' catalana Elena Galera, ha estat pare de dos meravellosos nens i troba a la seva família el suport incondicional que sempre necessita. A més, quan abandoni definitivament el futbol professional, continuarà tenint tres fonts d'ingressos molt fiables a Catalunya.

Sergio Busquets amb la samarreta del Barça
El futbolista blaugrana sap ben bé com fer-se d'or. | Europa Press

Sergio Busquets i el seu negoci a Catalunya

Després de més de 700 partits defensant la samarreta blaugrana, Sergio Busquets ha considerat que a finals d'aquesta temporada s'acomiadarà del Camp Nou i posarà rumb a un nou repte professional, probablement a l'Al-Hilal. Periodistes de l'entorn de Busquets, així mateix, asseguren que es tracta d'una decisió econòmica. 

El futbolista de Badia del Vallès ha de començar a traçar el seu futur i, en aquesta línia, ja ha pres diverses decisions tan personals com empresarials. I una d'aquestes és amb una empresa catalana Heura. El jugador va invertir a finals del 2022 en la firma de productes vegetals que exerceixen com a substitutius de la carn i aquesta és ara una de les esperances econòmiques de Busquets. 

A més de Busquets, així mateix, altres celebritats com Ricky Rubio, Sergi Roberto o David Broncano també formen part d'aquest grup d'inversors. Heura és una startup càrnuca 100% vegetal fundada pels activistes catalans Marc Coloma i Bernat Añaños l'abril del 2017. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!