Foto de Neymar

Neymar no només ha perdut títols després de marxar del Barça: viu un malson

Neymar va posar rumb al PSG després de deixar el Barça i ha perdut massa

Neymar va deixar el FC Barcelona l'any 2017 i des de llavors la seva carrera ha anat clarament en declivi. Amb Messi i Luis Suárez va formar un trident de somni, però va decidir agafar el camí dels diners.

El PSG li va posar una oferta irrebutjable damunt la taula i Neymar va fer les maletes sense pensar-s'ho gaire. Els 222 milions que van pagar per ell van marcar el rècord del traspàs més car al món del futbol, però aquest detall no li ha servit de res.

I és que Neymar no només ha perdut l'oportunitat de seguir aconseguint títols, sinó que ha perdut molt més. Se'n va anar al PSG per construir un projecte il·lusionant, però les lesions l'han convertit en una ombra del que va ser.

Foto de Neymar amb l'equipació i escuts del FCB i el PSG
Neymar va cometre un error al canviar el FC Barcelona pel PSG | Canva

Neymar mai no hauria d'haver marxat del FC Barcelona

Neymar era un jove tremendament prometedor quan va arribar al FC Barcelona procedent del Santos. Va aterrar al Camp Nou amb molts somnis per complir i, després de diverses temporades, podem dir que els va complir tots.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Neymar va jugar amb els amics Messi i Luis Suárez diverses temporades. Junts van collir tots els títols possibles i van donar forma a un FC Barcelona que va trencar tots els registres. En aquell moment, Neymar era feliç a Barcelona, però va prendre la pitjor decisió.

A la ciutat comtal, Neymar estava a gust i això es notava en el seu rendiment. Va marcar 105 gols amb la samarreta del Barça i, el més important, va trobar la continuïtat que ha perdut al PSG a causa de les lesions.

Foto de Neymar lesionat
Neymar, lesionat amb el PSG | Europa Press

Neymar viu un autèntic calvari amb les lesions

Neymar va arribar al PSG disposat a dominar Europa. Els xeics acabaven d'aterrar a París i el projecte era tremendament il·lusionant, però diversos anys després, tot ha quedat a l'oblit.

La Champions League se segueix resistint al PSG i, a més, Neymar ha vist com les lesions han truncat la seva carrera. Al FC Barcelona es va perdre alguns partits per lesió, però res semblant al que està vivint ara, que passa un moment realment complicat.

Si mirem les estadístiques, el pas de Neymar pel PSG és un desastre. 31 partits han estat els màxims que ha pogut jugar en una mateixa temporada, mentre que durant les seves quatre campanyes a Barcelona no va baixar dels 41 i, a la 2014/2015, va arribar a assolir els 51. Una situació molt complicada i que no sembla que hagi de canviar, ja que aquest any ja no podrà jugar més per una nova lesió.

Neymar pren la decisió més difícil de la seva vida

Tot i això, malgrat el cúmul de problemes que afronta, Neymar ha decidit que el PSG serà casa seva fins que acabi la seva carrera. Diversos mitjans informen que aquest és el seu desig, però no està tancat. De fet, Neymar té contracte fins al 2025 i l'opció d'augmentar-lo un any més, però després de les últimes notícies sabem que renovarà fins al 2027, o almenys aquest és el que s'ha proposat.

Sí, perquè sembla que el PSG no ho té tan clar. Els seus continus problemes físics, sumats al salari elevat que rep i la seva edat (31 anys), fan que Neymar tingui molt complicat aconseguir tots els seus desitjos i ha de contemplar altres alternatives.

De moment, Neymar ja ha passat per quiròfan per intentar solucionar els seus problemes al turmell i es perdrà el que queda de temporada, mentre que el PSG el seguirà de prop per prendre la decisió final sobre el seu futur.